Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kihúzták az egyik őrlőfogam...

Kihúzták az egyik őrlőfogam és valami eszméletlen nagy a seb még az oldalt is olyan az ínyem, ez össze fog nőni vagy ilyen marad? :S

Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 16:30
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ja és már kivettem azt a bigyót de még mindig vérzik, rakhatok oda valami helyette?
2009. máj. 11. 16:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy össze fog nőni! :-)
2009. máj. 11. 16:46
 3/11 A kérdező kommentje:
huh már megijedtem, mert legalább 2-3 cm a lyuk, de így nyugodtabb vagyok kicsit:)
2009. máj. 11. 16:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Á, ne aggódj! A vőlegényemk szájsebészeten vettek ki egy őrlőfogat fölülről, és olyan "jól" sikerült, hogy feltéptek egy vékony csík bőrt a szájpadlásából is úgy, hogy kb. egy hónapig kilátszott neki a fehér csont!!!!!!!!! Tök ijesztő volt, de a fogorvos azt mondta, hogy előfordul az ilyesmi és varrni ugye úgyse lehet azt a vékonyka bőrt, ami a szájpadláson van, majd összegyógyul. És így is lett. :-) Persze nagyon megijedtünk, amikor itthon észrevettük.
2009. máj. 11. 17:00
 5/11 A kérdező kommentje:

nekem is szájsebészeten vették ki, de azért ilyen nem volt.

köszi a választ

2009. máj. 11. 17:02
 6/11 A kérdező kommentje:
érzékeny lesz még egy darabig? mikor tudok enni azon az oldalon?
2009. máj. 11. 17:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha vérzik, tegyél oda steril géz gombócot, mint az orvos. A véralvadék gondoskodik a fertőzésmentességről. Még egy darabig csak puhát egyél, és a fogorvosok szerint nem szabad tejet, tejterméket a baktériumok miatt. Ha két nap múlva még fáj, menj vissza az orvoshoz.
2009. máj. 11. 20:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem 2 napig vérzett a fogam helye, és lassan három hete vették ki, és már csak egy nagyobb csík van! Már nem is fáj, és én nem raktam helyette semmit azaz a géz helyett! Néha "köpködtem" a véres nyált, de annyi! =) Össze fog szépen nőni nyugi!
2009. máj. 11. 20:03
 9/11 A kérdező kommentje:
a vérzés már elállt, de egy kicsit még kellemetlen a hely ahogy érzem, nem nagyon merek enni azon az oldalon még
2009. máj. 11. 20:47
 10/11 A kérdező kommentje:
na elmúlt az érzéstelenítő, basszus nagyon fáj:SS
2009. máj. 11. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!