Mitől fájhat a fogam?
Igen a motorozástól is lehet!! Nekem a nagy hidegben még a derekam is megfájdult hogy motoroztam... áh, hidegben nem éri meg motorozni, vigyázni kell.
Nekem is fájt akkor a fogam, de! nekem kicsit ki volt kopva az ínynél (kicsit kilátszódott a fognyak) és az volt érzékeny a szélre, huzatra, vagy csak ha a fogaim között élesen beszívtam a levegőt... aztána fogorvosom ajánlotta az ELMEX gélt, ami pótolja az ásványi anyagokat, visszaépíti azokat a cuccokat amit a narancslé meg a zöldségek, stb. kivesznek belőle (mert savasok) Na és azzal kentem, meg mostam heti 2* úgy h éjjelre rajtahagytam a habot, és kb 2 hétre rá már nem volt többet érzékeny. azóta is heti 1* rajta kéne hagyni a habot, de mostanában este már olyan fáradt vagyok, h már (sajnos) nem szoktam Elmexxel bedörzsölni/behabozni.
Remélem tudtam segíteni,,
Jó egészséget!!
Paco
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!