Szódabikarbónával tényleg lehet fehéríteni a fogakat?
Figyelt kérdés
hát..sajnos nincs pénzem 'szakszerű' fehérítésre, de szeretném kicsit szépíteni a mosolyom. van aki már kipróbálta a szódabikarbónát? és ha igen, tényleg hasznos volt?2011. nov. 20. 00:25
1/4 anonim válasza:
ezt találtam, de ha valaki próbálta már, érdekelne engem is, hogy pl hány alkalom után hatott láthatóan a dolog
2/4 anonim válasza:
nem szabad túlzásba vinni, mert károsithatja a fogakat. heti egyszer átlehet szódabikarbónával dörzsölni a fogakat, leszedi a fogkövet, régebben csináltam, úgy rémlik bevált, de ne várj óriási változást.
nem reklám,de nekem a forever bright aloe vera-s fogkrém szépen kifehéritette a fogaimat, egy tubus hónapokig elég, mert rettentően habzik.
remélem segitettem:)
3/4 gomzoli válasza:
A szodabikarbona lugos vegyhatasu, a tisztito,feheritö hatasa az enyhe felületi felmarodas (vagy lemarodas) miatt van. De a fogzomanc is karat lathatja, ha tulzasba van vive a hasznalata.
4/4 A kérdező kommentje:
túlzásba nem akarom, csak szebb lenne, ha kicsit fehérebb lenne:)
köszi a válaszokat!
2011. nov. 21. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!