Ha frissen kihúzott fogra dohányzok, az káros?
Figyelt kérdés
Frissen kihúzott fog, ami bevolt gyulladva, erős dohányos vagyok, és az a kérdésem hogy káros-e.. S tejtermékeket miért nem ehetek?? mert már ettem rá jogobellát, mivel rágni nem tudok még :S2011. nov. 17. 09:57
11/14 A kérdező kommentje:
10:10, a sebet hogy szeparálom a számban? gratulálok, téged az értelmezési szótárban kéne feltüntetni!
2011. nov. 17. 10:57
12/14 anonim válasza:
"a joghurtot úgy eszem, hogy erősen odafigyelek arra hogy bele ne menjen a sebbe, lassan és odafigyelve.. "
Ja, bocs, most olvastam újra.
Szóval nem a szájszerved különleges, hanem a gondolatod erejével tartod távol a bacikat a sebtől?!
Még mindig azt mondom, hogy különleges ember lehetsz.
13/14 A kérdező kommentje:
ííígy van! : )
2011. nov. 17. 11:03
14/14 anonim válasza:
Ne haragudj, de hány éves vagy, hogy képtelen vagy megérteni, hogy NE egyél tejterméket a sebgyógyulásig? Szerinted poénból mondta az orvos? A tejtermékben lévő tejsavbaktériumok belemennek a sebüregbe és befertőzik! Egyél bébiételt, legyél kreatív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!