A kisfiam nagyon durván megfejelte a fogam tegnap. Lehet valami baja a fogamnak?
Figyelt kérdés
Másfél éves, tegnap ráült a hasamra és hülyéskedtünk, aztán egyszer csak megfejelt, nagyon fájt (neki is), azt hittem kitört a fogam. Nem mozog, azt lecsekkoltam rögtön. De még mindig olyan fura... Mintha zsibbadna a fogam, valahogy máshogy érzek vele. Eddig nem gondoltam, hogy érzek a fogaimmal, de most egész más ez és a többi. Lehet ebből valami baj? Van egy barátnőm, akit egyszer koncerten szájon vágtak véletlenül, és azóta az egyik foga szürkébb (már legalább 4-5 éve ilyen neki). Lehet, hogy az enyém is ilyen lesz?2009. máj. 10. 12:31
1/4 anonim válasza:
Atmajd elmúlik és nemleszs emmi baja, nekem is volt olyan.
2/4 anonim válasza:
A barátnődnek azért szürkült be az a foga, mert erős ütés miatt elhalt a foga. ilyenkor gyökérkezelni szokták. egy látogatást azért megérne sztem a fogdokinál, mi lehet a helyzet a fogaddal, én elmennék hozzá a helyedben.
3/4 anonim válasza:
Menj el fogorvoshoz, csinálni fog egy röntgent!
Ne ijedj meg, valószínűleg semmi baja nem lett a fogadnak, de ha pl. esetleg megrepedt volna a gyökere, az látszódni fog a röntgenen, a doki pedig elvégzi a szükséges kezelelést! Ha nem mész el, de lett vmi olyan baja, ami csak röntgenen látszik, akkor úgy járhatsz mint a barátnőd, el is halhat a fogad!
4/4 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm a válaszokat, akkor holnap fel is hívom a fogorvosomat. Még most is zsibbad :S Remélem nem lesz baj, de ezt az utat nem spórolom meg, nem szeretnék szürke fogat.
2009. máj. 10. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!