Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Vissza nő, vagy már nem a fogam?

Vissza nő, vagy már nem a fogam?

Figyelt kérdés

Olyan 2 éve letört a fogam fele (bal felső kettes) és most az van hogy mozog, ha kihúzom vissza nő még, vagy sem?

Vagy az orvosok még tudnának vele valamit csinálni, mert 17 éves vagyok és elég különös lenne már most fog nélkül járkálni. Kérlek válaszoljatok, ha lehet valami biztatót.

2011. nov. 15. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:

ha maradandó fog, akkor más sajnos nem fog visszanőni.:S ha elmész fogorvoshoz, akkor megcsinálja. ez alapján.

http://www.youtube.com/watch?v=ZfT0ptRd2UY

ez is fogletöréses.

2011. nov. 15. 20:38
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi, akkor csak a fogorvos marad, egyszer voltam már de akkor azt mondta hogy koronát kell alkalmazni, de nem tudom hogy az milyen, ha arról is tudnál valamit linkelni vagy esetleg írni, még azt is meg köszönném.
2011. nov. 15. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:

a koronát alkalmazni azt jelenti, hogy szerezned kell valahonnan egy koronát, ami majd felszerel a szádba.

ha nem tudsz, akkor marad a sima megoldás: kihúzza, ha már mozog, csinál egyet kerámiából és a mellette lévő kettőhöz odarögzíti.

2011. nov. 22. 13:43
 4/8 A kérdező kommentje:
hát akkor biztos az utolsó lesz mert nagyon mozog, és a kerámia az milyen, hosszú életű vagy olyan mint egy tömés?
2011. nov. 22. 16:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Eltelt 6 év de még nem nőtt vissza, szerintetek várjak még, hogy hátha mégis? :D
2017. dec. 13. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:

xDDD hihetetlen hogy még eszedbe van a kérdés ennyi idő után

Jól eltelt az idő mi :(

2017. dec. 16. 00:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 17 de fura belegondolni hogy leszek még 23 éves is. :D sőt még több is
2017. dec. 16. 00:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Mekkora arc😂 biiirlak
2017. dec. 17. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!