Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az sztk-s fogorvos hanyag...

Az sztk-s fogorvos hanyag munkát csinál?

Figyelt kérdés
nagyon fáj hátul egy lyukas fogam, eldöntöttem elmegyek vele a fogorvoshoz. az sztk-shoz gondoltam, ami ingyenes. már ott gondban avgyok, hogy nem tudom hogy csak ugyanúgy be kell mennem az egészségügyi központban a fogászatra mint a házidokihoz? vagy hogy működik? mert azt mondta anya be vagyunk osztva ki kihez tartozik, de akkor sorban lesznek ott a fogdokik? vinnem kell oda valamit vagy mégis hogy működik ez segítsetek:( visszautalva az eredeti kérdésemre volt aki azt mondta hülye vagyok hogy sztk-shoz megyek mert azok hanyag munkát csinálnak és van hogy érzéstelenítőt sem adnak hasonlók..namármost "szerencsémre" pont olyan orvoshoz tartozom akiről az hírlik az egész városban hogy végtelenül durva, mogorva ordibálós ember, valami katonai orvos volt korábban...félek, de nem akarom a bajt a fogammal halogatni...tőle simán kinézem hogy nem adna érzéstelenítőt de akkor én áh..hát ott halok meg a székben, meg ki tudja hogy bánik velem, milyen munkát csinál..megmondja hogy menjek el a magánrendelőjébe ott megcsinálja normálisan...na ilyeneket nem akarok átélni:(
2009. máj. 8. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Az orvosoktól függ.

Én a SOTE klinikáján csináltatom a fogam, mert nálunk gagyi a fogorvos az SZTK-ban.

2009. máj. 8. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
35%
Figyelj, mindenképpen próbálj normális magándokihoz menni. ehhez a baromhoz végképp ne menj. én inkább lemondanék 2 havi ruha-sminkpénzemről is, csak egy ilyenhez ne kerüljek, akit lefestettél.
2009. máj. 8. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:

A kérdéesdre válaszolva, nem feltétlenül.

Nekem volt mindkét "fajtához" szerencsém, a sima fogdoki nagyon jó fej, és egyáltalán nem csinált hanyag munkát. A szinte teljesen szétszuvasodott fogamat gyökérkezelte, majd felépítette, pedig én biztos voltam benne, hogy húzni kell. És gondolom egyszerűbb is lett volna, de nem tette, megmentette. :)Nagyon szerettem hozzá járni! De amikor "befejezett" mindent a számban, adott beutalót fogszabályozósára. Na az az "orvos" egy barom, kb. olyan, mint akit te is leírtál. Így fogszabis dokiból magánhoz járok.

Szerintem menj el ahhoz, akihez tartozol, megmondod neki, hogy egyelőre ne csináljon semmit a szádban, csak mondja el, hogy mi a helyzet, miket kellene csinálni stb. Ha szimpatikus, megbeszélsz vele egy időpontot, ha nem, akkor nem mész vissza...

2009. máj. 8. 23:53
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) utolsónak: hát nem csak úgy va naz hogy ide megyek oda megyek meg hogy ne nyúljon hozzá egyelőre mert egyrészt fáj majdnem folyamatosan és ezt kezelni kell másrészt én akárhová megyek igazolást kell szereznem mert suliba járok. szépen nézek ki ha pl. ad egy időpontot és akkor egy napom ugrott igazolatlan..ilyenekre is oda kell figyelnem azért
2009. máj. 9. 00:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Én sose voltam magándokinál - vagyis de, eygszer, amikor a fogorvosomat kénytelen voltam a magánrendelőjében felkeresni, de ugyan az a doki volt -, és mindig nagyon szépen, gondosan csinálja meg a fogaimat. Sajnos sok tapasztalatom van, mert nem a legjobbak a fogaim, anyukámtól örököltem, könnyen kilyukad, gyenge. De nekem csak jók a tapasztalataim.
2009. máj. 10. 12:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, igazolást akkor is kell adnia, ha nem csinált veled semmit, csak megjelentél.
2009. máj. 10. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!