Az sztk-s fogorvos hanyag munkát csinál?
Az orvosoktól függ.
Én a SOTE klinikáján csináltatom a fogam, mert nálunk gagyi a fogorvos az SZTK-ban.
A kérdéesdre válaszolva, nem feltétlenül.
Nekem volt mindkét "fajtához" szerencsém, a sima fogdoki nagyon jó fej, és egyáltalán nem csinált hanyag munkát. A szinte teljesen szétszuvasodott fogamat gyökérkezelte, majd felépítette, pedig én biztos voltam benne, hogy húzni kell. És gondolom egyszerűbb is lett volna, de nem tette, megmentette. :)Nagyon szerettem hozzá járni! De amikor "befejezett" mindent a számban, adott beutalót fogszabályozósára. Na az az "orvos" egy barom, kb. olyan, mint akit te is leírtál. Így fogszabis dokiból magánhoz járok.
Szerintem menj el ahhoz, akihez tartozol, megmondod neki, hogy egyelőre ne csináljon semmit a szádban, csak mondja el, hogy mi a helyzet, miket kellene csinálni stb. Ha szimpatikus, megbeszélsz vele egy időpontot, ha nem, akkor nem mész vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!