Mit ajánlotok ha azt akarom, hogy a fogaim fehérek legyenek?
Napi három fogmosás valamilyen jobb fogfehérítő fogkrémmel nekem be szokott válni. (Colgate vagy Blend-a-med)
Szerintem a sütőpor hülyeség. Én hallottam szódabikarbónát is, de nekem az nem vállt be. Ha akarsz rá áldozni valamennyit, akkor a drogéiákban kb egy ezresért kapni fogfehérítő krémet, ami hamar kifehéríti.
"fogfehérítő krémet, ami hamar kifehéríti." --> nagy baromság...
Menj el fogorvoshoz, az majd megoldja. Mással ne szenvedj, mert nem ér semmit!
blendamed mert az fogkőoldó és fehérítő is, főleg a whitening
amúgy a szódabikarbónás dörzsölgetés is segit, old fel vizben egy kis kanál szódabikarbónát és fültisztitó pálcikát márts bele mondjuk, azzal megcsutakolhatod. a lepedékképződést megakadályozza elvileg az étcsokoládé is, meg a szilárd sajt rágcsálása.
A barátnőm az olivaolajas fogtisztitásra esküszik, tényleg fehérebbek a fogai.
A lényeg h ne cigizz, ne kávézz. A lepedékes fogat eleve jobban megfogják a szines italok.
a nyers zöldségek rágcsálása is tisztít és fehérít.
plusz tipp: a szájszag ellen meg a petrezselyem a legtökéletesebb orvosság. :) még fokhagyma után is hasznos, vagy cigi szag eltávolítására. a fog fehérsége amúgy a csontozat alapszínétől is függ, és a calcium tartalomtól. ha fehér fogakat szeretnél, akkor ne gyökérkezeltess, mert amikor kiszedik a fog ideget, akkor utána beszürkülnek a fogak, mivel elvékonyodik a fog fala, és a fog sötét bele áttetszik anélkül hogy lyukas lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!