Létezik, hogy ahová tartozom fogorvosnál ne kelljen fizetni?
Nálunk sem kell, de jobb, ha előre megkérded.
Mert van akitől kértek.
Gyökérkezelés ingyenes, írta valaki - hozzáteszem, már ha hajlandók megcsinálni! Érdemes azért megnézned, hátha a Te körzetid rendes, de az enyém ki akarta húzni a fogamat kezelés helyett, majd amikor ezt nem engedtem, egy olyan magánorvoshoz irányított, aki összesen 45 ezer ft-ot kért volna!!!! (Mert gondolja, hogy aki elmegy a körzetihez, biztos gazdag, mi?)
Kerestem egy másik maszekot, aki 10 körül megcsinálja - folyamatban van a kezelés, a fogam úgy néz ki, megmenekül.
A többit is nála csináltatom meg, tán egy sima tömés olcsóbb ennél - én oda vissza nem megyek. A magánorvos ráadásul mindig ad érzéstelenítőt, ha kérsz. Körzeti fogorvos meg sok van olyan, aki képes csak úgy neked esni a fúróval. (Gazdag csoporttársam majd' elájult, amikor mondtam neki, hogy a körzetiben nem természetes az injekció a fúráshoz. Tiszta középkor.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!