Állandó fogszabályzóban mennyi idő míg megtanulok beszélni?
Figyelt kérdés
Csak mert van éjszakaim már vagy 5 éve és még mindig nem tudom rendesen kimondani benne a cs és az s betűt. Ugye állandónál nem így lesz?2011. nov. 3. 10:09
1/6 anonim válasza:
Nem, állandónál nem, max egy fél napig lesz fura, meg kell szokni beszédnél, de teljesen ki lehet mondani mindent, nem fog zavarni:) Csak miután felrakják, 1 hétig nagyon fog fájni, csak puha kajákat tudsz enni, utána csak 1-2 napig, miután meghúzzák.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi, most a beszéd terén megnyugtattál
most viszont elkezdtem félni a fájdalomtól... nagyon nem bírom
2011. nov. 3. 10:22
4/6 anonim válasza:
Nyugi, nekem is volt 3évig és megfogod szokni :) Az elején tényleg rossz lesz, amikor húznak rajta, de aztán 1-2nap és elmúlik :)
5/6 Dr Farkas Bence válasza:
Szia! A beszéd terén én azt tapasztaltam a betegeimnél, hogy 1-2 nap és rendesen tudnak beszélni. Megnyugtatlak, hogy nem nagyon fáj az állandó fogszabályzó felrakása csak az elején fáj míg megszokod.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
majd megkérem a doktornőt, hogy lehetőleg pénteki napon rakja fel és akkor a hétvégén megszokom :)
2011. nov. 4. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!