Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Meddig fáj egy fog? (LENT! )

Meddig fáj egy fog? (LENT! )

Figyelt kérdés
Gondolom nem fájhat a végtelenségig,de azért mégis,mennyi ideig szokott fájni? 5-6 óra,esetleg egy nap?
2011. okt. 24. 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Akár több napig. Be is lázasodhatsz. Az egészséges fog nem fáj. A fájdalom akár gyulladás tünete is lehet, s ha gyulladás van, azt mindenképp kezelni kell, mert máshol is kialakulhat a szervezetben gyulladás emiatt.
2011. okt. 24. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Míg be nem tömik, vagy ki nem húzzák.
2011. okt. 24. 13:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nagyon rossz addig amíg ki nem húzzák. Nekem volt hogy 2 hétig fájt, mire el mertem menni orvoshoz már vagy 3 napja semmit nem aludtam. :(

Vagy ha lyukas betömik, de olyan is van hogy csak hidegre-melegre lett érzékeny akkor pár óra és vége.

2011. okt. 24. 13:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen fogra gondolsz? Ami lyukas, vagy amit már kezelt a fogorvos és még fáj? Mert ha lyukas vagy valami más probléma van vele, akkor igen, akár napokig is fájhat. De ha elmúlik, akkor is rendszeresen vissza fog térni. Ez esetben jobb lenne fogorvoshoz menned, láttam már ismerősömet egész éjszakán keresztül szenvedni :S Nem jó hidd el, előbb utóbb úgyis kezeltetni kell.
2011. okt. 24. 13:39
 5/5 anonim ***** válasza:
hetekig is fájhat. egyhuzamban.
2011. okt. 24. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!