Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nyelv piercinggel szájhigénia?

Nyelv piercinggel szájhigénia?

Figyelt kérdés
3napja csináltattam a nyelv piercingemet és a nyelvem azóta csupa lepedék meg kajamaradékok rakodnak le a lyukkörül meg az egész nyelvemen pedig kitísztítom meg öblögetek meg minden de mégis ott van . Nem jön le. ez bajjj vagy normális ???? :(( mit tanácsoltok ?? vagy elmulik majd?? elöre is köszi! :)
2009. máj. 2. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nem volt ilyen az elején,és most sem az pedig már régóta van.Szerintem elmúlik.
2009. máj. 3. 10:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Fogkefével szed le fogmosás közben, ha eddig nem tetted volna, amúgy is ajánlják.
2009. máj. 3. 14:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
sztem a fogkefe kicsit durva egy friss nyelvpc-nek én a fültisztitó pálcikát javaslom... :/ vagy mutasd meg a piercingesnek ha esetleg begyulladna :S vigyázz, el ne fertőződjön!
2009. máj. 3. 15:09
 4/4 anonim válasza:
100%

Én amikor csináltattam, minden evés után fogat mostam, akkor is, ha csak egy kekszet ettem. Vagy ha akármi mást ittam, mint vizet. Még a suliba is vittem magammal a fegkefét, fogkrémet. Plusz egy-két naponta öblögettem Corsodillal. (Nem nagyon nagyon gyakran, mert nem tesz jót a száj nyálkahártyájának.) Be is gyógyult 6 nap alatt, azóta sincs vele semmi probléma.

Ja! A kamillateás öblögetés is nagyon hasznos volt és azt lehet többször is naponta.

Egyébként meg sok örömet a pc-hez! :)

2009. máj. 3. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!