Mennyibe kerül a fogfehérítés?
Figyelt kérdés
Mert azt halottam hogy nem drága és csak azt az anyagot kel kifizetni amit rákennek. és kb. 5000 ft ugy halottam2009. máj. 2. 19:07
1/10 anonim válasza:
Tegyél hozzá még egy nullát, úgy már kijön az igazi ár. Ja, és nem fájdalmatlan!
2/10 anonim válasza:
off: hogyhogy nem fájdalmatlan? Csak mert én is szeretnék fogfehérítést és nem tudtam,hogy fáj.Mennyire?
3/10 A kérdező kommentje:
nem tudom nekem tök nem ezt mondtákvolt olyan aki csak 200 fizetett szal nem hiszem
2009. máj. 2. 20:00
4/10 A kérdező kommentje:
bocsi 2000 ret
2009. máj. 2. 20:00
5/10 anonim válasza:
én eddig úgy tudtam hogy 100.000 ft körül mozog, és akkor vannak helyek ahol olcsó már 50.000-től, meg drágábbak 200.000 körül, de úgy tűnik akkor bennem van a hiba.
ahol én lakok (külföld) 30.000 ft
6/10 A kérdező kommentje:
ok köszi nem tudom de szerinte tul drága
2009. máj. 2. 20:27
7/10 anonim válasza:
Hány fog fehérítését akarod?És attól is függ,gyökérkezelt elszürkült fogról beszélsz,ami belülről szineződött el,vagy pedig csak kívülről(kajától,kávétól).
Nekem egy gyökérkezelt fog belülről történő fehérítése egy jó hírű fogászaton 5000ft volt összesen,nem bántam meg.3 egymást követő napon kezelte,és egy kicsi feszítést éreztem/nah persze,nem volt benne ideg már/
8/10 anonim válasza:
50000-200000 Létezik hagyományos sínes (éjszaka kell feltenni) fogfehérítés és zselés (rákenik a fogakra). A zselés a drágább!
9/10 A kérdező kommentje:
én csak simán olyant szeretnék ami csak kivülről olyan (szoval amit irtál hogy kaja+kávé ) az mennyi gondolom az is olyan 5000 ezer körül lehet nem??
2009. máj. 5. 11:06
10/10 anonim válasza:
Szia! Van egy módszer, vagyis olvastam kábé 1 órás valami anyagot kennek a fogadra és UV lámpákkal világítják. Az újságban 100 Ft volt. Valami ZOOM volt a neve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!