Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van olyan fogkrém, ami valamil...

Van olyan fogkrém, ami valamilyen szinten tényleg fehéríti a fogakat?

Figyelt kérdés
Szóval, manapság már sok reklám mutatja ezeket a fogkrémeket, hogy x meg y idő alatt menyire kifehéríti a fogakat. Vannak tapasztalatok, hogy ezek közül valamelyik használt-e egyáltalán? És ha igen, melyik?
2009. máj. 1. 10:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem egy fogorvos ismerősöm mondta, hogy soha de soha ne használjak fehérítős fogkrémet, mert fehérít ugyan valamicskét, de a fogak kárára. Ugyanis olyan szemcsék vannak benne, amik ledörzsölik a zománcot, ezáltal gyengébb lesz a fogad és könnyebben szuvasodik. Azt is mondta, hogy gyógynövényeset sem éri meg használni, mert van bár benne valamennyi gyógynövény, az még mindig jelentéktelen mennyiség, tehát gyakorlatilag nem ér semmit.

Szerinte fogkrémválasztásnál azt kell nézni, hogy a fogkrémnek minél nagyobb legyen a fluor-tarlama.

Szerintem neked is inkább a fogad egészsége számít, mint az, hogy kicsit sárgásabb a kelleténél. De ha zavar, kezdj el gyűjteni fogfehérítésre. Annak látható eredménye van, csak utána oda kell rá figyelni, hogy ne szineződhessen el újra (pl. kávét, cigit hanyagolni).

2009. máj. 1. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Elmex
2009. máj. 2. 10:16
 3/3 anonim ***** válasza:
81%

blanx fogkrém

egyébként a fénykezelt fogfehérítés rontja a fogak belső szerkeztét valamint gyengíti a fogak ellenálóképességét és erősségét .a gyógynövényes fogkrémek nem dörzsölik le zománcréteget mivel az állaga olyan mint egy normál fogkrémé.fogorvos ismerőseimtől tudom.legtöbb fogfehérítőfogkrém nem ér semmit.mosd a fogad rendszeresen ne /keveset kávéz ne dohányoz stb...

egy bevált trükk :epperrel fogatmosni ez hatásos és semi mellékhatása nincs

2009. máj. 2. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!