Fertőz az afta?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 20:06
11/16 anonim válasza:
De nagyobb a valószínűsége, mint annak, hogy nem fertőző, tehát "az afta nem fertőz"-nek sokkal kevesebb az esélye ennél.
12/16 anonim válasza:
az afta nem fertőz,orális szexnél sem!megkérdeztem a szájsebészt!
13/16 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy ez főleg genetika és akinek visszatérő aftái vannak, valószínüleg kiírthatatlanok, ugyanis ez a vérben van. Általában nagy hormonváltozással (pl.: szülés) el múlik és soha többé nem jelentkezik. Ezt hallottam. Sajnos én is az afták miatt szenvedek.
14/16 anonim válasza:
hát terhes valószínűleg nem leszek, akkor el se fog örökre múlni?
16/F
:DDD
15/16 moni8801 válasza:
Sziasztok!3gyermrkem van (2,4,7év) akik közül a 2évesnek aftája lett kb 1hete jelentketett!ma a legidősebb gyermeknek is holyagok jelentkeztek a szájába levittem az orvoshoz aki közölte hogy szintén afta!Meglepődtem mert mindenhol azt olvasom hogy nem fertőz...de a doki felvilágositott hogy 2fajtája van: vashiányos a második a virusos!!elöbbiböl kialakulhat az utobbi!!akinek erőssebb az imunrendszere kissebb esélyel kapja el vagy ujul ki!!(ezt doki igy mondta)
16/16 anonim válasza:
Nekem egészen addig nem volt egyetlen aftám sem, amíg nem ivott bele egy osztálytársam a vizembe aftával a szájában és csak azután szólt róla, hogy már ittam az üvegből én is utána. Azóta folyamatosan előjön. A páromnak 23 évig nem volt aftája. Egészen addig, amíg egy nap meg nem csókolt épp akkor, amikor egy afta volt az ajkam belső oldalán. Azóta rendszeresen megjelenik neki is. Ezek után senki se mondja nekem, hogy nem állhat kórokozó a háttérben, amire a szervezet fekéllyel reagál. Biztos előfordul, hogy nem fertőző, de én nem vennék mérget rá, hogy egy csókkal nem adod át másnak. Orosz rulett: vagy lesz aftája tőle, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!