2 napja észrevettem, hogy valami pattanásszerű van elől az ínyemen! Vajon mi lehet az, és mitől jöhetett ki?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 18:51
2/10 anonim válasza:
nekem is volt, a szájpadlásomon kis búb, hetekig nem múlt el, fájt, kiderült, valami tüske, szálka volt benne. kipiszkáltam és elmúlt. csak megsérült, begyulladt és nedvezett.
4/10 anonim válasza:
Ilyen nekem is szokott lenni.
Nagyon tud fájni.
Szerintem is afta lehet, ezek szerint nekem is aftám szokott lenni.
Jó tudni. :)
5/10 anonim válasza:
Na mindegy, az első vagyok. Ha szádon van, és nem az ínyeden, akkor valószínűleg csakugyan afta, de ha tényleg az ínyeden van, mint ahogy a kérdésben írod, akkor alighanem a fogad gyökere gyulladt be(látszólag ép fog is lehet gyulladt!) és próbál kiürülni, de ebben az esetben ha megnyomod az ujjaddal, feszítő érzést kell érezned.
7/10 A kérdező kommentje:
Hát eléggé fáj és mondom úgy néz ki mint egy pattanás! Picit fehér a közepe!
2009. ápr. 30. 19:29
8/10 anonim válasza:
Ha közvetlenül a fogad felett van, elég valószínű, hogy begyulladhatott a fogad/vagy a fogad gyökere. látatlanban ne hagyatkozz itt sztem senki véleményére, a fogad meg a szád egészsége érdekében mutasd ezt meg minél előtt egy fogorvosnak.
10/10 anonim válasza:
Afta lesz az,feltétlen menj el orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!