Szájszagom van? Nagyon aggaszt ez a kérdés.
Állandóan gondolom.
De kb. 1000 ft és két hónapra elég... Nem egy nagy pénz.
Szia ismét! Ígértem, hogy beszámolok, hát tessék:
minden eredményem negatív (fogászat, gégészet, Helicobacter pylori, gyomortükrözés), a háziorvosom ma azt a kérdést tette fel ezek után (mivel nem tud mit kezdeni a kialakult helyzettel): biztosan kellemetlen-e a leheletem, nem csak képzelem-e, nem csak a szervezetem csap-e be...
De sajnos nem. Szóval azt tanácsolta, várjak, hátha javul a helyzet - de mire várjak, 4 hónapja várok, s nem hogy javulna, egyre rosszabb :(
Nem baj (?), várok türelemmel, olyan nincs, hogy ne oldódjon meg egy ilyen probléma. Akinek nincs ilyen, el sem tudja képzelni, mennyire kellemetlen emiatt kirekesztődni a társadalomból, még ha átvitt értelemben is.
De hát azt irtad nemrég, hogy csak képzelődtél, és nem is igaz... akkor most mi valtozott ahhoz képest? Mi tortent, ami megis azt mutatja, hogy rossz a leheleted?
Lehet idegességtől is...
Gyogyteakurat a füvesembertől vagy homeopata orvoslast egy orvostól... ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!