Ferde fogak kezelése, fogszabályozó nélkül?
Ha csak kisebb, és csak esztétikai a hiba (vagyis pl. a harapásoddal minden oké), akkor meg lehet oldani kerámiahéjakkal, esetleg koronákkal, de mindkettő több-kevesebb foganyag lecsiszolásával jár, és ha egyébként ép a fogad, akkor ez elég nagy áldozat lenne. Árban sem biztos, hogy sokkal jobban jössz ki, mintha fogszabályozót tetetnél.
Gondolom nem szeretnél fogszabályozót, ezért írtad ki ezt a kérdést, de azért én csak biztatnálak. Nekem már 8 hónapja van fogszabályzóm, nem tini vagyok, de ennek ellenére bevállaltam a fémet, hidd el, a kutya sem foglalkozik vele, volt olyan, aki a 8 hónap alatt egyetlen megjegyzést sem tett rá, mások is csak annyit mondtak az elején, hogy "Jééé, van fogszabályzód?", és tök vicces, ha pl. színes gumikat kérsz rá, mindenki röhög, hogy tök buli! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!