Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Egy fog miatt fogszabályzót? L/21

Egy fog miatt fogszabályzót? L/21

Figyelt kérdés

Elől az egyik fogam kiáll. Eléggé zavar ezért mindenképpen meg akarom csináltatni, viszont nem tudom, hogy érdemes-e egy fog miatt fogszabályzót csináltatni, hiszen nagyon drága, plusz évekig kell vele kínlódni. Én arra gondoltam, hogy kihúzatom és implantátumot tetetek a helyére. Ez csak egyszeri költség lenne.

Melyik az ésszerűbb megoldás??

2011. szept. 23. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Bocsi az offert, en most toltottem be a 22, es teljesen ugyanez a problemam. Elol az egyik kial,nem veszesen,de lathatoan, most a fenykepnel vettem eszre, hogy mennyire lathatoan.:S En nem huzatom ki,ismerem a magyar fogorvosok "szinvonalat". Most kimegyek kulfoldre,es ott keresek megoldast. Sokkal ember es penztarcabaratabbak a fogorvosok. Esetleg megirhatom majd,ha szeretned.
2011. szept. 23. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:
kiall
2011. szept. 23. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:

1. egészséges fogat ép eszű ember nem húz ki!

2. ha ki is húzza, ahhoz, hogy betegye a műfogat a mellette lévő kettőt "tönkre kell tennie", le kell csiszolnia, hogy helyesen be tudja tenni az új fogat.

Melyik fogad a problémás? Az oké, hogy elől, de melyik, az egyik frontfogad?

23/N (fogtechnikus tanuló)

2011. szept. 23. 15:31
 4/8 anonim válasza:
Nekem is elol az egyik fogam kiall.Igaz meg csak 14 eves vagyok, de a fogorvosunk azt mondtha hogy ha tevezek, gepezek vagy valami a kezemmel nyomogassam, mintha fogszabalyzom lenne.3 napja csinalom es mar van egy annyi valtozas hogy faj a gyokere es egy kicsit mozog(teljesen normalis).
2011. szept. 23. 15:31
 5/8 A kérdező kommentje:

Pedig muszáj valamit csinálni vele, mert nagyon látszik. Csúnya, így mosolyogni sem nagyon merek.

Bal oldalon a metszőfog.

Picit feljebb is van mint a többi meg ki is áll.

2011. szept. 23. 15:52
 6/8 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Akkor szabályoztasd, nagyon nagy butaságot követnél el, ha kihúzatnád. Sőt, mondom.. egy valamirevaló fogorvos el is hajtana a sunyiba, ha elő állnál ezzel az ötleteddel.

2011. szept. 23. 15:56
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Akkor lehet, hogy fogszabályzó lesz belőle. Csak az nagyon drága!
2011. szept. 23. 16:17
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem is csak egy fogam áll ki és fogszabályzóm van már fél éve. te is csináltass mindenképpen.
2011. szept. 25. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!