Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Seggítség! Fáj a foggam. De...

Seggítség! Fáj a foggam. De miért? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nem tudja valaki hogy miért van az, hogy alapból nem fáj a fogam, meg ha meg kopogtatom, akkkor sem. De ha megfázom fejem. Vagy valami hirtelen mozdulatot csinálok(a fejemmel) akkor fáj. de amint "megáll" a fejem, elmúlik a fájdalom is. Az ínyem kissé vörös is azon a részen. Nem fáj ha csokit eszek(ha bele megy) meg semmitől, csak ha "rázom" a fejem. Szóval szerintem nem lyukas mert akkor elvlieg fájnia kéne ha pl. bele megy a csoki... :/

Köszönöm előre is a válaszokat! :)

2011. szept. 21. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Tanulj meg rendesen fogalmazni!
2011. szept. 21. 17:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyszerű: ne rángasd a fejed, akkor nem fogg fájni a foggad. Remélem seggítettem :DD
2011. szept. 21. 17:30
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, erer már rájöttem hogy ez segítene. De futni sem tudok például, mert ahyog csak simán lépek, néha már attól is elkezd fájni, pláne ha futok... :/

Most erre remélem valaki lesz olyan szellemes, hogy az írja hogy akkor ne sétáljak meg ne fussak... -.-'

2011. szept. 21. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Fogorvos?
2011. szept. 21. 17:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Holap megyek, csak türelmetlen vagyok, mert már 2 napja ilyen... :S

:)

2011. szept. 21. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Írd majd meg, mit csinált a fogorvos! (Nekem is szokott lenni néha ilyen, de mindig elmúlik magától. Persze lehet, hogy valami gond van a háttérben.)
2011. szept. 24. 19:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!