Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy lehet kiírtani a herpes...

Hogy lehet kiírtani a herpes vírust?

Figyelt kérdés

Minden hónapban van legalább egy herpesz a számon...:S:S már félek elmenni akárhova is így, mert undorító.:S H lehet kiírtani a szerevezetemből??

Ha más után iszok rögtön jelentkezik ... :(

2011. szept. 14. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
sehogy, ez örök életre benned marad sajnos
2011. szept. 14. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Doki alapos máj és vérvizsgálat után ír rá gyógyszert. Kúraszerűen kell szedni. Tehát több dobozzal. Az én páromnak segített. Sokáig elő se jött neki, aztán most olyan 2-3 havonta jelenik meg, pedig eddig neki is havi 2 biztos volt.
2011. szept. 14. 14:11
 3/5 anonim válasza:

Azt nem tudom, hogy ki lehet-e írtani, de a sok vacak kenőcs helyett ajánlom figyelmedbe ezt:

[link] Ha időben észreveszed és elkezded szedni, gyakorlatilag hipp-hopp el is tűnik, heg nélkül! Nekem bevállt!

2011. szept. 14. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is meggyűlik a bajom a herpessel, és én is úgy tudom, hogy nem lehet kiirtani, maximum háttér beszorítani.

Nekem a telviran kenőcs és tabletta vált be, igaz, nekem nem a számon, hanem az orromon jelentkezik. Viszont akármit is használsz, már azelőtt el kell kezdened alkalmazni, hogy kijönne. Szóval ha már érzed, hogy lüktet és fáj egy kicsit, akkor! Pluszba borogassad kamillateás gézlappal! Nem ártana elmenni egy bőrgyógyászhoz, hogy felírja a neked valót... :S

2011. szept. 14. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
A herpesz mindig akkor jön ki amikor gyenge az immunrendszer. Tehát erősíteni kell, ennyi a trükk és akkor nem tud fellángolni.
2011. szept. 14. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!