Hogy lehet kiírtani a herpes vírust?
Minden hónapban van legalább egy herpesz a számon...:S:S már félek elmenni akárhova is így, mert undorító.:S H lehet kiírtani a szerevezetemből??
Ha más után iszok rögtön jelentkezik ... :(
Azt nem tudom, hogy ki lehet-e írtani, de a sok vacak kenőcs helyett ajánlom figyelmedbe ezt:
[link] Ha időben észreveszed és elkezded szedni, gyakorlatilag hipp-hopp el is tűnik, heg nélkül! Nekem bevállt!
Szia, nekem is meggyűlik a bajom a herpessel, és én is úgy tudom, hogy nem lehet kiirtani, maximum háttér beszorítani.
Nekem a telviran kenőcs és tabletta vált be, igaz, nekem nem a számon, hanem az orromon jelentkezik. Viszont akármit is használsz, már azelőtt el kell kezdened alkalmazni, hogy kijönne. Szóval ha már érzed, hogy lüktet és fáj egy kicsit, akkor! Pluszba borogassad kamillateás gézlappal! Nem ártana elmenni egy bőrgyógyászhoz, hogy felírja a neked valót... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!