Mit csináljak? ( többi lenn )
rossz a leheletem, a szájviz,rágó,fogmosás 5-10 percig használ,aztán már mintha nem is csináltam volna semmit.
refluxom,garatfali csurgásom,orrsövény ferdülésem, és mandulaköveim is vannak. mégis, mit csináljak? Muszáj mütétekhez folyamadnom ? Valami ötlet? Az élettől is elmegy a kedvem,legszivesebben meghalnék...
17éves vagyok.
igen,részben : ) gyanakodtam a refluxra,elmentem kivizsgálásra,és 2baktériumból több volt a kelleténél. erre most 3fajta orvosságot szedek,és nem ehetek akármit,és akármikor.
voltam 1 másik orvosnál,azmiatt hogy nehezen nyelek,és ,hogy olyan érzésem van mintha slejm rakódott volna le a hangszálaimra amit nemtudok felköhögni. adott ő is köptetőt,meg minden. sokáig köhögtem is minden frászt, de mikor megittam a gyógyszert,a későbbiekben is volt ilyen problémám. akkor megállapitotta,hogy orrsövény ferdülésem van, mivel nehezen kapok levegőt az orromra,ami való igaz,tényleg könnyebben szedem a levegőt a számon. erre gyógyszert nemkaptam, vagyis csak orrcseppet,de azt valahogy nem is igazán használtam. azt mondta h müttetni kell, de ő még nem javasolja a beavatkozást,mivelhogy fiatal vagyok, még változhat sokminden.
a garatfali csurgásra én gyanakszom,talán ez megmagyarázza az örökös slejmet a torkomban.
a mandulaköveket pedig nemtudom,olvasgattam neten,és hát az is lehetne akár, és többször volt,hogy felköhögtem kis kövecskéket,igaz ritkán,kb 1-2t fél évente-évente. emellet fiatalabb koromban rengeteg gondom volt a mandulámmal, de akkor azt javasolták,hogy ne vetessük ki,mivelhogy nemhiába van ott.
amúgy köszönöm a választ, várom a további hasznos tanácsokat,infókat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!