Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mióta terhes vagyok, folyamato...

Mióta terhes vagyok, folyamatosan vérzik az ínyem. Tudtok ellene valamit?

Figyelt kérdés

Mentolos fogkrémeket sajnos nem bírom, mióta babát várok, úgyhogy áttértem ismét az Elmexre. Korábban nem volt gondom, de a terhességem elejétől fogva szinte állandó jelleggel vérzik az ínyem: fogmosás, evés, hideg-meleg ivás, stb közben.

Mit tudtok ajánlani? Hamarosan mennem kell fogorvoshoz is, de legalább addig ne érezzem a saját vérem ízét a számban, elég kellemetlen...

2011. szept. 5. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem a Curiosa gélt ajánlotta a fogorvos (egy hétig minden este bekenni az ínyt és utána hetente egyszer), meg a Parodontax fogkrémet és szájvizet.

Igaz, én (már) nem vagyok terhes, de folyamatosan ez a problémám nekem is.

Jó lehet még a Gengigel is, ezt a barátnőm használta a terhessége alatt.

2011. szept. 5. 13:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezeknek ugye egyike sem mentolos ízű? Mert attól meg a hányás kap el... :S
2011. szept. 5. 13:54
 3/7 anonim ***** válasza:
A Parodontax nem mentolos, de megmondom őszintén szörnyű íze van :-(
2011. szept. 5. 14:00
 4/7 anonim válasza:

Szia!

Nekem is a Paradontaxot javasolta a fogorvosom! Elsőre rettenetes az íze, de egy-két hét és megszokod, utána már fel sem tűnik!

2011. szept. 5. 14:01
 5/7 Mamintee ***** válasza:
Nekem a Lacalut fogkrém vált be. Ugyanígy a terhesség alatt alakult ki az ínyvérzés. Utána elmúlt, de azóta is ezt a fogkrémet használom.
2011. szept. 6. 09:18
 6/7 anonim ***** válasza:
fontosabb a speckó fogkrémeknél, hogy vitamingazdag legyen a táplálkozásod, ha kell, tablettás módon (vitamin pakkok, napi 1g C vitamin!)
2011. szept. 7. 10:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Corsodylt használtam.Jó volt.Később Glistert.
2011. szept. 8. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!