Kissebb baleset miatt kitört 4elsö fogam, nagyon drága a megcsináltatása?
Attól függ, hogyan csináltatod.
Ha implantátum,akkor foganként olyan 200 ezerrel számolhatsz (én ezt csinálnám, nekem 3 rágófogam implantátum,teljesen olyanmint a saját fogam)
vagy csináltatsz egy hidat,akkor az egész kijön olyan 2-400 ezerből.
szia!
Ha le lehet csiszolni, akkor korona a jó megoldás. Persze, ha tőből tört, akkor is lehet korona, csak a mellette két oldalon lévő egészséges fogra kerül a korona, közé meg híd. Akkor tőből kitört fogak gyökerét is eltávolítják.
Nekem a bal felső kismetsző tört ki 2 éve, a mellette lévő szemfog ketté. 3-as korona került rá (75000Ft) úgy, hogy a kismetsző gyökerét is kivették (13000Ft). Én magándokinál csináltattam Nyíregyházán, mert ő a legjobb a környéken. De így egy havi fizetésem ráment...Még jó, hogy itthon lakok.
A fájdalom csak a dokitól függ. én úgy kezdtem nála, hogy nagyon félek, ezért még injekció előtt is lezselézte az ínyemet. Foggyökér vésés előtt szájsebész injekció kell, az azonnal zsibbaszt.
Hiába magándokinál voltam, nem ajánlotta a beültetést, pedig foglalkozik vele. Akkor legalább egy 10assal drágább lett volna. És az állkapcsom is alkalmas volt, mégis lebeszélt. Azt mondta, hogy az állkapocscsont nem azért van, hogy lyukakt fúrjon bele... Én bíztam benne, csak ő ért hozzá, nem én. A korona gyönyörű lett, nem is látszik egyáltalán :)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!