Milyen a szájsebészetnél a fogászat? Mert nekem 2 fogat kéne úgy eltávolitani hogy benötte az igy.
Figyelt kérdés
van egy fogam amit gyökérkezeltek volna de 3.-szorra nem mentem el, a másik szinte "elrohadt" mire számithatok a szájsebésznél? ( a fogorvos küldött beutalót mert nem tudja kihúzni) vagy esetleg volt valaki a 8.kerületi Szent Istvány utca 40. szájsebészet fogászati részlegén. nagyon érdekelne mert pár napon belül megyek arra a cimre amit irtam.2009. ápr. 20. 14:54
1/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, ha nem kell felvágni az ínyed akkor van spec. fogójuk és azzal húzza ki. Nem mondta a fogdoki hogy vágni kell?
2/9 A kérdező kommentje:
nem mondta az milyen?
2009. ápr. 20. 15:05
3/9 A kérdező kommentje:
meg egy kicsit berosálok mennyire fog fájni?
2009. ápr. 20. 15:06
4/9 A kérdező kommentje:
meg egy kicsit be vagyok rosálva mennyire fog fájni?
2009. ápr. 20. 15:06
5/9 anonim válasza:
Nem nagy ügy az egész. Szerencsére nálunk a normál fogászat keretében intézik a szájsebészetet is, így nem kell sehová menni... Nekem volt már részem egy pár jó dologban, rám is vár egy benőtt fog kihúzása. De már volt is, de meg sem éreztem. Jobb, mint a tömés, az egyszer biztos. :D
6/9 anonim válasza:
sztem kapsz majd zsibbasztót, attól meg semmit nem fogsz érezni :)
7/9 A kérdező kommentje:
megnyugtató :)
2009. ápr. 20. 17:17
8/9 anonim válasza:
nekem is ilyesmi van, csak nekem nincs még az ínybe benőve hanem az egyik feléből ki van 1 miliméter a másik teljesen belevan töve, de nekem nincs gyökérkezelve csak el kell távolítani:S De én is nagyon félek h ki bírja-e húzni a fogdoki vagy go szájsebészet:S
9/9 anonim válasza:
Nem kell parázni, én is így voltam, szájsebészetre else mentem hanem magánrendelésre. Csinált egy röntgent, adott egy zsibasztót vártam negyed órát kihuzta gyökérfogóval azt ennyi volt.
Mellesleg annyira paráztam h elötte párnappal nem is nagyon mertem enni nehogy baj legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!