Reflux betegség mennyi idő alatt gyógyitható?
A Reflux nagyon egyszerüen, olcsón és gyorsan gyógyítható, méghozzá homöopátiával, Schüßler-só NR."5" !!!
A "NR.5" az Kálium phosphoricum D6.
Naponta 2-3 x 1 Tabletta.
Babkávéról le kell mondani, mert az nagyon lecsökkenti ill. meg is szüntetheti a hatást, különben a homöopátiának SEMMI mellékhatása nincs!
Az elsö napokban elöször egy átmeneti rosszabbodás fog esetleg jelentkezni, ez mutatja, hogy a szer elkezdett "dolgozni" a szervezetben, de utána minden egyre jobb lesz!
Gyors javulást kívánok!!!
igen,nekem is elmondta az orvos mit nemszabad ennem-innom. nekem a nyálam,a számban érzem ezt a fura érzést,mintha savas lenne a nyálam,néha pedig maró érzés is jelentkezik a torokban.
orvosságot irt ki a doktornő,3fajtát szedek. mondott ő is valami erősebb gyógyszert,de aztmondta az még nekem lehet túl erős ( 17éves fiú vagyok ) és sok a mellékhatása.
Umaren, orvosi rendelvényre.
Napi egy szem
A homöopátikus szer, amit ajánlottam MINDEN mellékhatás nélkül kigyógyítaná!
A Reflux pszihés alapon jön létre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!