Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 18 évesen jár-e még a TB...

18 évesen jár-e még a TB fogszabályzáshoz?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok jelenleg ,de még megvan a diákom ami ugye október 31-ig érvényes. Az lenne a kérdésem ,hogy így jár-e még TB támogatás a fogszabályzáshoz?
2011. aug. 30. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem. A TB-nek semmi köze a diákigazolványodhoz.
2011. aug. 30. 19:44
 2/3 anonim válasza:

A TB csak 18 éves korig támogatja a fogszabályzást, utána már nem.

A TB és a diákigazolvány nem igazán függ össze. TB-t utánad az iskola fizeti, ha nincs tanulói jogviszonyod, vagy nincs bejelentett munkahelyed, ahol fizetik utánad rendesen a TB-t, akkor ha jól tudom 45 nap múlva lejár, és csak akkor lesz újra biztosításod, ha elkezded szépen fizetni magad után, vagy mint már említettem jogviszonyba lépsz egy olyan intézménnyel ami fizeti utánad rendesen.

2011. szept. 1. 12:20
 3/3 anonim ***** válasza:
így van, egyetértek az előzőkkel... betöltötted a 18-at, kész vége.. semmit nem fog támogatni a TB.
2011. szept. 1. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!