Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Rakatnátok fogszabályzót?

Rakatnátok fogszabályzót?

Figyelt kérdés

Van, akit taszít az ilyen fogsor? Lány vagyok.

[link]

2011. aug. 29. 22:36
 1/9 anonim válasza:
100%

Ha most csak vicceltél, akkor ha-ha-ha..

Ha nem, akkor IGEN!!! Fogszabályzó, de sürgősen.

2011. aug. 29. 22:44
 2/9 A kérdező kommentje:
=/
2011. aug. 29. 22:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj, de téged nem taszít? Hidd el nagyon megfogod bánni, ha nem rakatsz fel és egész életedre ilyen fogsorral kell élned. Nekem is van fogszabályzóm, annó nem gondoltam olyan csúnyának a fogaim, mára mégis olyan hihetetlen változásokon ment keresztül, én nem is gondoltam, hogy ilyen szép is lehet..
2011. aug. 29. 22:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Bárkit megkérdeztem az ismerőseim közül, mindenki azt mondta, ez inkább vonzó, mint taszító. (páromnak is nagyon tetszett) Elfogadom magamat olyannak, amilyen vagyok, de néha rám jön, hogy talán jobb lenne a fogszabályzó..
2011. aug. 29. 22:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezt nem nagyképűségből írom, de ehhez a fogsorhoz nem egy csúnya lány tartozik. (talán ezért is látják inkább vonzónak)
2011. aug. 29. 22:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Fogorvosnak is mutasd meg. Engem nem zavar ha valakinek rései vannak, de van aki szerint nem szép. Viszont könnyebben tisztítható, ugyanakkor könnyebbem meglazulhat idősebb korban, feltéve hogy így marad. Ez szerintem egyáltalán nem biztos, mert ha fiatal vagy a fejed, arcod változik, és vele a fogsorod is. Ami fontos, az a fogak öntisztító képessége, azaz a jó harapásnyom. A felső fogak két alsó közé "harapnak be" (kivéve ugye az elsőket, amelyek emiatt is szélesebbek.

(Pontozz fel:))

2011. aug. 30. 08:24
 7/9 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok.
2011. aug. 30. 09:31
 8/9 anonim ***** válasza:
:/ hát nem tom... nekem nem volt ennyire ,,gáz" mégis tetettem fogszabit.... dehát ha téged nem zavar...
2011. szept. 1. 17:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tök aranyos és különleges. :)
2011. szept. 21. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!