Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Elrontotta a fogorvosom a...

Elrontotta a fogorvosom a fogamat? (képpel) MIT CSINÁLJAK?

Figyelt kérdés

2,5 évig volt rajtam a fogszabályzóm, azért kellet, mert egy kicsit kiállt az első két fogam. Amikor leszedte, azt hittem szörnyet halok. Teljesen elhúzta ellenkező irányba a fogaimat, ráadásul még rés is van köztük. Ez kb. fél éve történt. És gondoltam rákérdezek, hogy így kéne leélni az életemet, vagy menjek egy másik fogorvoshoz, vagy mégis mi a fenét csináljak? Az alsó fogszabályzómat még nem szedték le, és félek, hogy azt is elszúrja. 14/L

[link]

[link]

2011. aug. 27. 00:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
jól elbaszta, én is mérges lennék
2011. aug. 27. 08:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Csak az egyik oldalon húzott fogat?
2011. aug. 27. 12:15
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszoka!! Jöhetnek még!!! Utolsó, egy fogamat sem húzta ki. Én amikor belenézek a tükörbe, mindig úgylátom, hogy félre vannak csúszva és az egyik nagyobb mint a msáik, ráadásul réses is. Mit tudnék kezdeni vele? Lecsiszoltatni nem lehetne a nagyobb fogamat. Rakok fel még egy képet.
2011. aug. 27. 13:36
 14/17 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link] ( itt látszik a lejobban)

2011. aug. 27. 13:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Ebbe az a röhej, hogy kb. egy mozdulattal helyre tudta volna rakni a doki. ugyanis egy összehúzó gumit kellett volna tennie a két első fogadra, ami annyira hatékony, hogy nem viccelek, nekem öt óra alatt összehúzta a fogamat, és eltűnt a rés... Elhsizem, hogy kivagy akadva, mert a fogszabályzás olyan dolog, hogy azért szenved vele rendesen az ember és igenis elvárja, hogy utána semmi hiba ne legyen a fogsorába... nem tudom, hogy mit kéne most tenned, mert ha még rajtad lenne a fogszabi, akkor csak egy gumi.. dee így, hogy már nincs foggalmam sincs, hogy mit kéne tenned. egyébként nem kaptál kivehetős fogszabit, miután ezt a rögzítettet leszedték? mert ha kaptál volna, akor még lenne esélye, hogy azzal visszaálljon
2011. aug. 28. 14:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Nincs vele semmi baj látnád az enyémet rakass fel éjszakait!
2011. aug. 30. 12:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez egyáltalán nem vészes, szerintem szépek a fogaid.

ha nagyon nem változna évek alatt, akkor is ráérsz még szabályoztatni.

Lecsiszoltatni ne jusson eszedbe! azt amúgy is idősebb korban szokták, vagy ha vmi nyomósabb oka van.

A válasz megírásának időpontja: 08-27 01:46 Neki annyit, hogy a fogorvos kocsijának vagy magának a fogorvosnak a felgyújtása enyhén gyűlöletkeltés, poénnak meg gyenge. Ennyivel ha valakire haragszunk, nyírjuk ki?

2011. aug. 30. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!