Gyökérkezelés, valami gond lehet ebből?
Előfordul, hogy nem sikerül jól az érzéstelenítés, ennek sok oka lehet. Az enyémet érzéstelenítés nélkül gyökérkezelték, mert egyáltalán nem fájt, nem éreztem semmit, már el voltak halva az idegek.
Az, hogy nem tömték be, még jó is lehet, mert nekem pl betömték ideiglenes gyógyszeres töméssel és éjszaka úgy fájt, hogy a falat kapartam. Viszont ha nem tömik be, akkor a genny szépen ki tud belőle folyni és nem fog fájni. Ha betömik nem tud kifolyni és ha gennyezik, akkor esetleg fájni fog.
Ha nagyon be volt gyulladva a fog, akkor fájhat. Általában pár napig nyitva is szokták hagyni, hogy tisztuljon, a gyógyszeres tömés majd később kerül bele.
Inkább a másik oldalon egyél. Evés után jól öblögesd ki vízzel és szívogasd, hogy a lyuk nehogy betömődjön az étellel. Mosni nem hogy szabad, hanem kell is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!