A szájpadlásomon mintha egy fog bujna elő? Mi ez rák?
Figyelt kérdés
megnézve egy sárgászszinü kis négyszet ,mely kitört a szájpadlásból és olyan ,mint a kisgyermek foga,legalábbis kiskanalat odakoccintva ez tapasztalható. hát ilyesztő mit tegyek. / 57 éves vagyok/2011. aug. 25. 09:09
1/8 anonim válasza:
Szövettanra el kel küldeni, plusz vérkép vizsgálat.
Dohányzik?
2/8 anonim válasza:
Orvoshoz sürgősen.!!!!!!!!!!!!!!
3/8 anonim válasza:
Jé, nagyon érdekes mait mondasz! Hát fogalmam sincs mi lehet, de szerintem sürgősen menj el orvoshoz.
4/8 anonim válasza:
Lehetséges, hogy fog. :)
A szemfogak gyakran eltévednek, lehet, hogy eddig a szájpadlásban volt és most bújik elő. Egy röntgenből azonnal megmondható. De az is lehet, hogy számfeletti fog.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat, hát igen dohányzom ,de pár szálat.... tudom azt sem kellene... megfogadom a tanácsot és elmegyek.. és fogok irni...
2011. aug. 25. 10:55
6/8 anonim válasza:
Én vagyok a 2. Annyit elmondanék az előttem szólónak, hogy a rák mi is pontosan. Nem odavaló sejtszaporulat. értsd: bárhol szerven belül vagy egyéb szövetekben nem odaillő (porc, csont, kötőszövet stb...) sejtszaporulat. Simán lehet a szájpadláson csont. A tüdőben, herékben porc és sorolhatnám...
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a kommentjét! a rtg-en kimutatta,hogy számfeletti fogról van szó. A szájsebészeten nagyon gyorsan kiemelték ..... már itthon vagyok és megvan a fogacska ,hát remélem nem lesz gond ,legalábbis Adjunktus Úr és Fog.Főorvos együtt uazt mondták. húh ,de nagy kő esett le ..... KÖSZI NEKTEK ))) HÁLÁS VAGYOK MINDENKINEK!!!
2011. aug. 25. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!