Vajon ez lenne a bölcsesség fogam?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre, hogy mintha egy fog akarna kibújni a bal-felső ínyem végén levő részből. Úgy értem az utolsó fog után ami úgy tudom a bölcsességfog lenne. Nem fáj, nincs is begyulladva, sőt amit olvastam, hogy általában ezeket azért kell kivenni mert nincs hely nekik ahogy értem még egy fognyi hely is van ott.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy most emiatt menjek el fogorvoshoz? Vagy ráérek majd mikor általában szoktam menni félévente?
2011. aug. 24. 14:40
1/3 anonim válasza:
Ha van helye, szép egyenes nő ki, nincs begyulladva, akkor semmi értelme elmenni a fogorvoshoz.
2/3 Bia324 válasza:
Igen, szerintem ez a bölcsesség fogad.EZ végett nem kell el menned a fogorvoshoz, főleg ha nem is fáj!! EZ még nagyon sokáig fog neked nőni, nekem is pont most nől és fáj is!!
3/3 anonim válasza:
Ha nincs vele problémát, felesleges emiatt fogorvoshoz menned. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy problémásabb lesz a bölcsességfog, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!