Bölcsességfog miatt érzékenyebbek a fogaim?
Mostanában nagyon megindultak, és néha mintha ki akarna szakadni az egész fogsorom a semmitől - huzattól meg különösen, pedig sose voltam érzékeny rá.
Tulajdonképpen azért érdekelne, mert pár éve tömték az egyik hátsó fogam, és főleg arrafelé nagyon érzékeny az utóbbi hetekben, de nem tudom pontosan behatárolni, hogy azért, mert azzal a fogammal van gond, vagy, mert jön mögötte a bölcsességfog. Help?
Szia! Nekem is most jönnek a bölcsességfogaim, egyszerre NÉGY! Nekem a doki azt mondta, hogy szerencsére van helyük, hogy kibújjanak.
Néha bedurran, és olyankor mindenem fáj, emg bírnék halni. Legutóbb is a fülem, fejem, mellette lévő fogaim, szemem, mindenem fájt, és el is mentem a fogorvoshoz, és modnta, hogy ezt sajnos "sendben tűrni kell" mert, hgoy ugye ez a növekedés kicsit megbolygatja a dolgokat. Pl kicsit nyomja odébb az egész fogsort.... :S szóval, ha midnen renben a fogaiddal akkor nembaj, hogy fáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!