Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Normális ez? Többi lent

Normális ez? Többi lent

Figyelt kérdés
Nagyon csúnya a mosolyom.24éves vagyok és elől kilógnap a számból a fogaim,a szemfogaim felcsúsztak a többi torlódott.Ez már kicsikorom óta ilyen.Most lettem rá hajlandó,hogy fogszabályzót csináltassak.A doki feltette a rendeset d eelőtte mikor meglátta a fogaim majd elájult.na mikor föltette a kezembe nyomott egy éjjeli szabályzót is és azt mondta hogy ezt is hordjam napi18 órában,mert így hamarabb helyrejönnek a fogaim.Aztmonda az éjjeli nélkül 20év lenne így "csak"10.Normális dolog ez?szabad így hordani a fogszabályzót?
2011. aug. 22. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Jó ég, ez a doki abnormális.

Miért nem mentél el több dokihoz?

2011. aug. 22. 16:35
 2/4 anonim válasza:
o.O" még soha nem hallottam olyasmiről hogy éjszakai fogszabi meg állandó is legyen, és biztos h nem fog 10 évig tartani ha azt az állandót rendesen meghúzzák havonta, de 5 évig sztem simán eltarthat, a maradék 5-ben lehet h nem is a fogaid redbehozása lenne a téma hanem pl lehet h keresztharapásod is van v vmi ilyesmi, nekem pl ezért van már évek óta fenn, pedig a fogaim állása már rég jó-.- pedig keresztharapással is tudtam eddig is élni....XD
2011. aug. 22. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Még az 5 év is irreális.

Nekem volt állkapocs-műtétem, keresztharapásom, mélyharapásom, elcsúszott középvonal, rések... és így volt 3 év.

2011. aug. 23. 07:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem volt pénzem másik dokira.Nincs keresztharapásom meg ilyesmi
2011. aug. 23. 14:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!