Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzást 18 évesen...

Fogszabályzást 18 évesen elkezdeni, ez nagyon ciki?

Figyelt kérdés
Eddig valahogy nem nagyon érdekelt a téma, hogy az alsó fogsorom nem annyira szép. Mikor nevetek, úgyse látszik ki. De néha meg igen, és egyre jobban zavar. De mostmeg már 18 vagyok, és biztos fura lennék fogszabályzóval. Nincs valami trükk, hogy ne látszódjon annyira? És mennyi idő átlagosan, ameddig hordani kell? Elég fura lenne, ha még eygetemre is fogszabályzóval járnék:S (szerencsére még 1 évem hátravan suliból)
2011. aug. 15. 19:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
szia, először is baromira nem igaz amit itt irnak, hogy 18 év alatt ingyenes... aki nem biztos benne, az ne írjon!!! na szóval nem ingyenes.. benne van a nevében, hogy TB TÁMOGATÁS!!! tehát nem 100 ezreket kell fizetned, hanem kb. 20 ezret ívenként... ha betöltöd a 18-at, vagy ha maszek dokihoz mész, illetve ha ilyen porcelán színű fogszabit kérsz, NINCS támogatás! ezek a legfontosabb dolgok. amúgy meg, nekem is van fogszabim, 18 éves vagyok, szemüvegem is van, dee nem tartom magam csúnyának.. sőt :D amúgy meg lehet hogy ciki, meg ilyesmi, dee egy évet mindenki kibír.. és inkább szenvedek egy évig, minthogy szenvedjek egész életemben amiatt, hogy nem merek mosolyogni a csálé fogaim miatt :D szóval hajrá :D
2011. aug. 16. 20:58
 12/17 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. aug. 17. 10:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Mégegy tanács! Ha tb-t választod akkor rakasd fel úgy, de kontrollhoz normális orvoshoz menj, mert állítólag el lehet bénázni. Hiába egy acélszálat cserélhek, el tudják rontani. Én legalábbis láttam olyat, hogy nem tetszett. (A csávónak első két foga volt beljebb, és inkább azokat kellett volna kijjebb huzatni, helyette a szemfagak beljebb, első fogak kijjebb kerülek, tehát nem tudta megcsinálni, hogy az első két fog jöjjön csak kijjebb) Én szerintem ez esztétikai dolog és maszekok jobbak szokatak lenni. (Nálam is két fognál nem is gumizták oda pont emiatt, csak később.)
2011. aug. 17. 11:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki! sőt szerintem az a ciki, hogy ha van rá lehetőséged, hogy megcsináltasd és nem élsz vele!
2011. aug. 25. 04:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Amúgy tényleg nem ingyenes 18 éves kor alatt sem.

Nekem amikor csinálták néztem magándokinál és ott az egész kb. 500ezer ft lett volna.

SZTK-ba meg 90ezer volt alsó felső :)

2011. aug. 25. 04:58
 16/17 anonim válasza:
Nem ciki elkezdeni. Én 21 évesen tetettem fel, fiú vagyok és egyetemre járok. (ahogy kedves kérdező említetted) Egyetlenegy diszkrimináció se ért emiatt. Sőt inkább meglepődnek egyesek, hogy honnan volt rá ennyi pénzem, mert aki kicsit is ért hozzá az tudja, hogy ez igencsak drága buli és emellett bátorság is kell hozzá. Én fémfogszabályzós vagyok, a doki szerint ez a legolcsóbb és legjobb hatásfokú is. Alul-felül hordom már 2 éve. Léteznek diszkrét megoldások is, de azok még drágábbak és saját magadnak nehezíted meg a szád tisztántartását.
2011. okt. 14. 17:23
 17/17 anonim válasza:

Nem ingyenes 18éves korig.

14 vagyok most kapok alsó-felsőt TB-nél és 90ezer a kettő.

45ezer ívenként. Dehogy ingyenes ez hülyeség.

2012. jan. 11. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!