Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen tapasztalatok vannak a...

Milyen tapasztalatok vannak a magán és az "állami"fogászati rendelőkről?

Figyelt kérdés

Volt már valaki M Dent fogászaton, A II. kerületben? Ez fizetős rendelés. Úgy vagyok vele, hogy a fogaim kezeléséért inkább fizetek, mintsemhogy az állami rendelésen valmi gikszer legyen abból, hogy az orvos túlterhelt, vagy elege van, vagy stb.

Egyébként elgondolkoztam azon, hogy szakmailag jobb-e az az illető, akinek magánrendelése van, mint az aki sima sztk-s rendelőben dolgozik.

Nektek mi a véleményetek, és ha van jó tapasztalatotok, hova érdemes menni fogászatra?

2009. ápr. 14. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Állami fogászaton - az általános iskolain kívül, amikor vittem a papírt a szüleimtől, hogy hozzá ne merjen nyúlni a fogaimhoz - nem voltam. Egy fogorvos attól szakmailag nem lesz jobb, hogy van pénze rendelő nyitására/egy rendelőbe beszállásra. De valószínübb, hogy igyekszik jól ellátni a beteget, hiszen évekig meg akarja tartani.

Nekem nagyon jó fogorvosom van kiskorom óta, benne megbízom, mindent megbeszélünk és közösen döntünk.

2009. ápr. 14. 09:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Volt egy fogorvosom és állami fogászaton is dolgozott, de volt egy magánrendelője is, amire teljesen véletlenül jöttünk rá. Meg kell, hogy mondjam, sokkal kevésbé fájdalmasan nyúlt a fogaimhoz, kedves volt és sokkal nyugodtam....de nem is csoda: amennyi pénzt ott lehet hagyni!

-Tündérlány(17)-

2009. ápr. 14. 10:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam még "államin". De anyukámnak az egyik nagyon jól megcsinálta a másik hihetetlenül elrontotta a fogát. Sztk-ban is vannak jó fogorvosok csak nagy lutri, hogy éppen kit fogsz ki. Mivel nekem nincsen szerencsém ezért inkább én is fizetek a magándokinál:)
2009. ápr. 14. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a fogorvos lutri és nem azon múlik, hogy állami vagy magán fogorvos. Rengeteg embert ismerek, akik százezrekért pótoltattak fogat magán helyeken és nem sikerült nekik. Nekem egy nagyon jó orvosom van és annak ellenére, hogy nagyon olcsó, sokkal jobb munkát végez, mint a drága orvosok, akiknél előtte voltam. Teljesen megbízható, csak a legjobbakat tudom elmondani az alapos munkájáról. Nem ez számít, hanem maga az ember. Mindenki más. Meg azt vettem észre, hogy azon is múlik, hogy mennyit kérnek el, hogy milyen környéken van a rendelő...ha Budán a II. kerületben, akkor evidens, hogy többet fognak elkérni, mint egy kis faluban, de az nem azt jelenti, hogy biztosan jobb is az orvos.
2009. ápr. 16. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!