Milyen tapasztalatok vannak a magán és az "állami"fogászati rendelőkről?
Volt már valaki M Dent fogászaton, A II. kerületben? Ez fizetős rendelés. Úgy vagyok vele, hogy a fogaim kezeléséért inkább fizetek, mintsemhogy az állami rendelésen valmi gikszer legyen abból, hogy az orvos túlterhelt, vagy elege van, vagy stb.
Egyébként elgondolkoztam azon, hogy szakmailag jobb-e az az illető, akinek magánrendelése van, mint az aki sima sztk-s rendelőben dolgozik.
Nektek mi a véleményetek, és ha van jó tapasztalatotok, hova érdemes menni fogászatra?
Állami fogászaton - az általános iskolain kívül, amikor vittem a papírt a szüleimtől, hogy hozzá ne merjen nyúlni a fogaimhoz - nem voltam. Egy fogorvos attól szakmailag nem lesz jobb, hogy van pénze rendelő nyitására/egy rendelőbe beszállásra. De valószínübb, hogy igyekszik jól ellátni a beteget, hiszen évekig meg akarja tartani.
Nekem nagyon jó fogorvosom van kiskorom óta, benne megbízom, mindent megbeszélünk és közösen döntünk.
Szia!
Volt egy fogorvosom és állami fogászaton is dolgozott, de volt egy magánrendelője is, amire teljesen véletlenül jöttünk rá. Meg kell, hogy mondjam, sokkal kevésbé fájdalmasan nyúlt a fogaimhoz, kedves volt és sokkal nyugodtam....de nem is csoda: amennyi pénzt ott lehet hagyni!
-Tündérlány(17)-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!