Sebes a szám és véletlenül ittam pár pohár penészes teát, okozhat ez a sebnek valami bajt :S?
ne tedd. lesz olyan ami sokkalta érzékenyebben fog érinteni, és túl kell majd tenned magad azon is. élve.
szóval fel a fejjel, és készülj fel, hogy ha probléma van ne aggódj, aztán majd megoldod valahogy.
a szájsebek meg lassan tudnak csak gyógyulni.
biztos kíváncsi vagy?
1. viszonzatlan szerelem...
1. kemény szakítás.. na jó, viccelek csak. ki akarnak rabolni, részegen összevernek, nem vagy részeg és össze akarnak verni, hát.. e legtöbb bajt más emberek tudják okozni, ez a helyzet. szerencsére betegséget stb. háttérbe lehet szorítani, egészséges életmóddal (táplálkozás, mozgás).. én az immunrendszeremet 100%-on járatom napi 1100mg cvitamin kiegészítéssel plusz amit természetes úton juttatok a szervezetembe. olyan gondolatokkal, hogy beteg lehetek, meghalhatok tüdőgyulladásban eddig csak nem foglalkoztam, most meg már tudom, hogy egyszerűen az esélye olyan kicsi, hogy esélyesebb a nyakamat törnöm edzésen egy rossz dobásnál.
egyébként én is paráztam fiatalon ilyesmiken mint Te! aztán ahogy a harcművészet útjára léptem, lassan megvilágosodott az, hogy egyrészt semmi miatt nem érdemes aggódni, a félelem még abban is megakadályoz, hogy amin magad segíthess, azt megtedd. és végül: el kell tudni fogadni a tényt, hogy van ami megváltoztathatatlan. ha egyszer az ember nagyon beteg, akkor közeleg az ideje...
de a Te időd még egész biztosan nem jött el, úgyhogy sipirc el a gép elől, szép idő van kinn, élvezd a nyarat aztán sulira kipihent légy :) és fogadd meg, ne aggódj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!