Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Sebes a szám és véletlenül...

Sebes a szám és véletlenül ittam pár pohár penészes teát, okozhat ez a sebnek valami bajt :S?

Figyelt kérdés
a Tea érte a sebet minden alkalommal és félek hogy elrákosítja vagy valami ilyesmi... :S
2011. aug. 15. 14:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ne tedd. lesz olyan ami sokkalta érzékenyebben fog érinteni, és túl kell majd tenned magad azon is. élve.

szóval fel a fejjel, és készülj fel, hogy ha probléma van ne aggódj, aztán majd megoldod valahogy.

a szájsebek meg lassan tudnak csak gyógyulni.

2011. aug. 15. 15:44
 12/16 A kérdező kommentje:
például? :S
2011. aug. 15. 15:46
 13/16 anonim ***** válasza:

biztos kíváncsi vagy?

1. viszonzatlan szerelem...

1. kemény szakítás.. na jó, viccelek csak. ki akarnak rabolni, részegen összevernek, nem vagy részeg és össze akarnak verni, hát.. e legtöbb bajt más emberek tudják okozni, ez a helyzet. szerencsére betegséget stb. háttérbe lehet szorítani, egészséges életmóddal (táplálkozás, mozgás).. én az immunrendszeremet 100%-on járatom napi 1100mg cvitamin kiegészítéssel plusz amit természetes úton juttatok a szervezetembe. olyan gondolatokkal, hogy beteg lehetek, meghalhatok tüdőgyulladásban eddig csak nem foglalkoztam, most meg már tudom, hogy egyszerűen az esélye olyan kicsi, hogy esélyesebb a nyakamat törnöm edzésen egy rossz dobásnál.

egyébként én is paráztam fiatalon ilyesmiken mint Te! aztán ahogy a harcművészet útjára léptem, lassan megvilágosodott az, hogy egyrészt semmi miatt nem érdemes aggódni, a félelem még abban is megakadályoz, hogy amin magad segíthess, azt megtedd. és végül: el kell tudni fogadni a tényt, hogy van ami megváltoztathatatlan. ha egyszer az ember nagyon beteg, akkor közeleg az ideje...

de a Te időd még egész biztosan nem jött el, úgyhogy sipirc el a gép elől, szép idő van kinn, élvezd a nyarat aztán sulira kipihent légy :) és fogadd meg, ne aggódj sokat.

2011. aug. 15. 16:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy mutattad már fogorvosnak azt az egy hete tartó sebet? Nem ártana. A tea miatt ne aggódj, csak moss rendszeresen fogat és valami fertőtlenítővel pl Corsodillal öblögess néha. De ha nem javul, doki!
2011. aug. 15. 16:47
 15/16 anonim ***** válasza:
ez is elég gyakorlatias megközelítés :)
2011. aug. 15. 16:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Első 14,17-es vagyok. Filteres tea volt? A pihék a filterből kerültek bele. Az én teám mindig ilyen (+ a tetején az említett olajok), ne parázz már, semmi baja nem volt a teának, idd nyugodtan. A fogadra langyos vagy hideg kamillateás öblögetés nem ártana, akár óránként 1-2 korttyal (lenyelni nem kell, bár ártani nem fog), jó a Corsodil naponta 2-szer vagy még jobb a Phlogosol.
2011. aug. 16. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!