Holnap veszik le a fogszabályzómat. Milyen érzés?
Figyelt kérdés
Fogok tudni majd enni meg rágni? Mert amikor feltették 1 hétig nem tudtam :/ valaki megirná az élményeit? :D2011. aug. 9. 21:58
11/18 anonim válasza:
Fú de király :D Nekem 1 éve van fent, még fél évem van. Alig várom már! :D Az éjszakai fogszabályozó milyen? Vagy azt most fogod tesztelni?:D
12/18 anonim válasza:
És tetszik? Én tisztára attól parázok, hogy majd nem fog tetszeni. :D
13/18 A kérdező kommentje:
Nagyon furcsa, még nem szoktam meg. De sima és egy rés sincs, minden fogam egyenes.. nagyon szép, a nyelvemmel simitom végig állandóan a fogaimat :P ma csináltak lenyomatot a fogamról és holnap megyek az éjszakai fogszabiért :) majd irok holnap..
2011. aug. 10. 12:27
14/18 anonim válasza:
Mennyi ideig tartott amíg levették? csak azért mert, nekem alul is, felül is van, és mikor felrakták is több mint egy órát voltam bent... ez tovább tart?
15/18 A kérdező kommentje:
Nekem is alul-felül volt, és a felrakás kb. 30 perc volt. A leszedés pedig 5-6 perc :-) persze orvostól is függ szerintem, ki a lassú, ki a gyors. Max 10 percig voltam bent a rendelőben.
Képzeljétek, olyan éjszakai fogszabályzóm lett mint Justin Biebernek, küldök is képet a végén! 1 hétig 10 órát kell rajtam lennie, aztán 1 hét múlva 14 órát. Sejpitek benne, de remélem beleszokok :-) Nem lehet benne enni meg fogatmosni sem..
2011. aug. 11. 17:09
16/18 anonim válasza:
Hú, tök jó! :)
És a frontfogaid mögé kaptál beragasztott retainert? :)
17/18 anonim válasza:
anyáám ez tök jó:D istenem én már alig várom, hogy levegyék az enyémet, bár attól én is tartok egy kicsit, hogy furi lesz, és hogy esetleg nem fog tetszeni... :/ Dehát majd meglátjuk :)
18/18 A kérdező kommentje:
Nem kaptam, ezt csak felkell tapasztanom a fogamra és ennyi :) nem kell állítani, csak coregataps-al kell megmosni, legközelebb januárban megyek vissza ellenőrzésre.. Nekem nagyon furcsa volt, hogy nem volt a fogamon a sok brekett :-) meg a drot, minden hiányzott.. de olyan gyönyörű szép lett, imádok mosolyogni :) sok sikert mindenkinek
2011. aug. 12. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!