Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Holnap veszik le a fogszabályz...

Holnap veszik le a fogszabályzómat. Milyen érzés?

Figyelt kérdés
Fogok tudni majd enni meg rágni? Mert amikor feltették 1 hétig nem tudtam :/ valaki megirná az élményeit? :D
2011. aug. 9. 21:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Fú de király :D Nekem 1 éve van fent, még fél évem van. Alig várom már! :D Az éjszakai fogszabályozó milyen? Vagy azt most fogod tesztelni?:D
2011. aug. 10. 10:51
 12/18 anonim ***** válasza:
És tetszik? Én tisztára attól parázok, hogy majd nem fog tetszeni. :D
2011. aug. 10. 11:29
 13/18 A kérdező kommentje:
Nagyon furcsa, még nem szoktam meg. De sima és egy rés sincs, minden fogam egyenes.. nagyon szép, a nyelvemmel simitom végig állandóan a fogaimat :P ma csináltak lenyomatot a fogamról és holnap megyek az éjszakai fogszabiért :) majd irok holnap..
2011. aug. 10. 12:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig tartott amíg levették? csak azért mert, nekem alul is, felül is van, és mikor felrakták is több mint egy órát voltam bent... ez tovább tart?
2011. aug. 11. 08:05
 15/18 A kérdező kommentje:

Nekem is alul-felül volt, és a felrakás kb. 30 perc volt. A leszedés pedig 5-6 perc :-) persze orvostól is függ szerintem, ki a lassú, ki a gyors. Max 10 percig voltam bent a rendelőben.

Képzeljétek, olyan éjszakai fogszabályzóm lett mint Justin Biebernek, küldök is képet a végén! 1 hétig 10 órát kell rajtam lennie, aztán 1 hét múlva 14 órát. Sejpitek benne, de remélem beleszokok :-) Nem lehet benne enni meg fogatmosni sem..

[link]

2011. aug. 11. 17:09
 16/18 anonim ***** válasza:

Hú, tök jó! :)

És a frontfogaid mögé kaptál beragasztott retainert? :)

2011. aug. 12. 09:55
 17/18 anonim ***** válasza:
anyáám ez tök jó:D istenem én már alig várom, hogy levegyék az enyémet, bár attól én is tartok egy kicsit, hogy furi lesz, és hogy esetleg nem fog tetszeni... :/ Dehát majd meglátjuk :)
2011. aug. 12. 12:17
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem kaptam, ezt csak felkell tapasztanom a fogamra és ennyi :) nem kell állítani, csak coregataps-al kell megmosni, legközelebb januárban megyek vissza ellenőrzésre.. Nekem nagyon furcsa volt, hogy nem volt a fogamon a sok brekett :-) meg a drot, minden hiányzott.. de olyan gyönyörű szép lett, imádok mosolyogni :) sok sikert mindenkinek
2011. aug. 12. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!