Péntekre eltűnhet a herpeszem?
Figyelt kérdés
Ma délben jött ki...soha nem volt, és fogalmam nincs honnan szedtem össze de m1. Zoviraxxal kenem meg elötte jegeltem meg fogkrémet raktam rá. Mostmár kihólyagosodott, és még nagyobb lett. Vélemény? Péntek este tartjuk bnömmel a 18. szülinapi partyt:(2011. aug. 9. 20:43
1/5 anonim válasza:
Szia! Nekem nemrég volt herpeszem és pár nap alatt el kellett múlnia mert találkoztam bnőnmmel. A legjobb módszer a neogranormon. EZ pattanásra és sebekre is jó. Nekem nagyon jól bevált. Pár nap alatt elmúlt.(3 nap) naponta 3-szor kendd be és tuti elmúlik:) és ha mást szeretnél akkor herpesztapasz:) remélem segítettem.
2/5 anonim válasza:
Hát határeset, általában 4-5 nap alatt gyógyul, ha szenrecséd van, péntek estére elmúlik, de a helye szerintem még pár napig látszani fog. Fogkrémet ne rakj rá, mert irritálhat és csak akadályozod vele a sebgyógyulást, ha már "kinyílt", akkor csak Zoviraxszal kend. Esetleg szedhetsz mellé Rhus toxicodendron C9-es homeopátiás golyócskát 2*5-tel, hogy gyorsítsd a betegség lefolyását, de ez az első 1-2 napban még jobban felerősítheti a tüneteidet.
3/5 A kérdező kommentje:
nemakarom összevissza kenegetni meg blabla...most 1 vmit csinálok aztán csak nem lesz roszabb.
2011. aug. 9. 20:50
4/5 anonim válasza:
Én ezt a homeopátiást szedem:hepar sulfuris,gyógyszertárban meg tudod venni.És mielőtt még lehurrognátok,hogy szart se ér:én már tényleg minden forgalomban lévő kenőcsöt megpróbáltam és ez jött be,persze kenegetem néha,meg estére fogkrémet rakok rá,de ez az amitől hamarabb eltűnnek a hólyagok és szebben gyógyul.
5/5 A kérdező kommentje:
találtam valami eurovit étrend kiegészítőt és televan mindenféle izével. meg most iszok egy kálciumos-c-vitaminos pezsgőtablettát. Egyek eurovitet?:D
2011. aug. 10. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!