1 fog pótlása két szomszédos fog lecsiszolását jelenti?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 11. 12:21
1/5 anonim válasza:
Ha hidas-koronás módszerrel pótolják, akkor igen.
2/5 A kérdező kommentje:
MERT MÉG MILYEN MEGOLDÁS VAN? NEM AKARNÁM 2 JÓ FOGAM EZÉRT LECSISZOLTATNI :((
2009. ápr. 11. 12:36
3/5 anonim válasza:
Abszolút megértelek.
ezen kívül van még az implantátum. ennek során a foghiány helyére az állcsontba ültetnek egy titánból készült műgyökeret, és arra rácsavaroznak egy fogat, ami a megtévesztésig hasonlít egy igazira. ilyenkor nincsen csiszolás. ez mind szép és jó, csak baromi drága eljárás. az ára magánrendelőtől függ, eltérő árban csinálják, úgy 150-220 e ft között mozog. nekem is van sajnos egy hiányzó fogam, és én ezt a változatot szeretném megcsináltatni valamikor.
4/5 anonim válasza:
A férjemnek a szemfogát csiszolták le már 3 éve és arra ragasztották a koronát 1 db-ot és nem kellett a mellette levőket bántani.Nagyon szép és tud vele rendesen enni meg rágni.20ezer ft volt akkor.
5/5 A kérdező kommentje:
nekem húztak és azt kellene pótolni! koronát nem tudnak rátenni a semmire.....
2009. ápr. 11. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!