Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tejfogmaradvány. Mit tegyek?

Tejfogmaradvány. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
a tejfogam nem esett ki mikor a csonfogam kinőrr, így alatta elkezdett nőni, szétfeszítette és most a csontfogam alatt ott van egy kis tejfogmaradvány.. idegesít. a fogorvos szerint szedjem ki, hogyan?
2011. aug. 9. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Mármint hogy érted, hogy alatta van? elég vizuális tipus vagyok, de ezt igy nem látom... nem értem amúgy az orvosod.. jó, hogy nem kéri, hogy tömd be magad, ha lyukas..

szerintem nézz egy másik dokit, aki kiszedi a tejfogad a csontfog sérülése nélkül

2011. aug. 9. 15:27
 2/3 anonim válasza:
nekem is van ilyen, vagyis ilyesmi...nekem igy mögé hajlott és szinte már belenőtt az ínyembe...nagyondurva. Anynira buták a fogorvosok. Eddig 1 vette észre azt azis aztmodnta h piszkáljam h kiessen. hát hogyisne..Másik meg észrese vette hogy hoppá az így bele van nőve...gyökerek
2011. aug. 9. 20:45
 3/3 A kérdező kommentje:
egyet már sikerült kiszednem piszkálással.. addig piszkáltam amíg véletlenül ki nem esett.. de a másik az nagyobb, nem jön ki :S amúgy tudom hogy hülye a fogorvosom
2011. aug. 9. 21:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!