Lehet színes fogszabályzót venni-tetetni?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül? Kérni kell hogy színes legyen? Ha igen hogy? És milyen színűek lehetnek?2009. ápr. 10. 14:50
1/8 anonim válasza:
lehet szerintem csak drágább
és nembiztos hogy mindenhol lehet
2/8 anonim válasza:
Amikor felteszi a fogorvos, akkor kérhetsz rá színes gumikat..igazából bármilyen színű van.Nem hinném, hogy sokba kerülne.
3/8 anonim válasza:
Nem kerül többe mint a normál színű. Nővérem lánya tavaly március elején piros-fehér-zöld színűt kért poénból, így nem kellett kokárdát kitűznie csak vigyorognia. :D Nagyon mókás volt. Keresztfiam pedig mindig kéket kért mert az a kedvenc színe. Tök jó hogy ez már divat, amikor én tini voltam - 15 - éve, akkor még ciki volt a fogszabályzó és vasfognak csúfoltak. :-/
4/8 A kérdező kommentje:
De nem kerül semmivel se többe vagy kb.: mennyivel?
2009. ápr. 10. 20:29
5/8 anonim válasza:
Szia, ha a brekettekhez (a kis tappancsok a fogakon) gumival (gumiligatúra) rögzítik az ívet, akkor kérhetsz bármilyen színű gumit rá, ez nem változtat a készülék árán. Azonban valamikor gumi helyett kis fémszállal (fémligatúra) kell rögzíteni az ívet, ebből nincs színes.
6/8 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül? Drágább sookal vagy ha nem akkor kb.: mennyivel tööb? vagy több egyáltalán?
2009. ápr. 14. 20:34
7/8 anonim válasza:
Már én is írtam, és az előttem író is, hogy attól, hogy színes gumikat tetetsz fel, nem lesz drágább a fogszabályozó.
Ha magára a fogszabályozó árára gondolsz, hogy mennyibe kerül, az több dologtól függ, pl., hogy fém vagy porcelán vagy műanyag, lágyerejű vagy hagyományos, magán dokinál vagy sztk-ban csináltatod, stb.
A sima fém sztk-ban kb. 40000 ft/ 2 fogív, magán dokinál 160000-től/2 fogív. Általában fémre szoktak színes gumikat kérni.
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta h kb.: 100.000 ft. lesz! De am bocsi csak nem vettem észre h nem lesz drágább! Értem! Köszi!
2009. ápr. 15. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!