Kihúzták a fogamat, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mit tegyek és mit ne? Délután 2 órát ömlött a vér a fogam helyéről, nagyon megijedtem h mi lesz, de végre hála istennek elált! :) De mit csináljak h ne fájjon, meg mikor moshatok arra fele fogat és mikor ehetek-ihatok?:S2009. ápr. 9. 19:39
11/19 A kérdező kommentje:
Én ma már ettem müzlit tejjel! Nagy baj? Am be van dagadva a helye és nagyon csúnya is de nem maradt benne fog! Ez mitől vaan?
2009. ápr. 11. 10:11
12/19 anonim 

válasza:

Attól, hogy öblögettél és tejet "ettél" megtettél mindent, ami a lehető legrosszabb, annak érdekében, hogy lassan, nehezen gyógyuljon a helye. Jól begyulladt, még az sem kizárt irány a szájsebészet. Csak 3 napig kellett volna vigyáznod rá, és ma már ehetnél is. De a te dolgod, és a saját felelőtlenséget. Én több tanácsot már nem tudok, hisz azokat sem tartottad be amiket javasoltam, pedig ezek az alapdolgok.
13/19 A kérdező kommentje:
Hát, nem mondhatnám öblögetésnek na de már mind1! Majd megyünk a fogászatra és mondom h mi a szitu! Aztán...:S
2009. ápr. 14. 12:42
15/19 A kérdező kommentje:
Most miért kell ilyennek lenni? Válalljátok h miket mondotok, és hogy kik vagytok! Így én is birok beszélni... Nem azért jöttem erre az oldalra mert nem tudom h fizetni kell e az orvosnak valamiért vagy sem...! Hanem azért h mit csináljak, a véleményeteket kérem és nem azt h: haljak bele, hülye voltál miért ettél! NEM, nem ezért jöttem! Aki csak ilyet bír mondani annak nem kérem kommentjét, én is bírnék pár hülye kérdésre akármit írni! És aki normálisan beszél velem annak azt üzenem: Köszönöm h vannak MÉG normális emberek, akik lehet h megértik félelmem, gondom! Aki szemét velem: Aki hülyén születik, az hülyén is hal meg! Ennyi én is birok szemét és szemtelen lenni! Most írjak kisregényt: 12 éves vagyok, nem tudom h mit csináljak, nem mondott semmit a doki csak azt h amikor haza érek vegyek be algoPyrint egy pici vízzel, de ne öblögessek és csak akkor ihatok meg vehetem be amikor már a zsibbadás ki ment a számból! Szerintetek ez nekem nagy élmény volt h kihúzták a fogamat?! mh? Nem tehetek róla azaz igen h a felmenőimnek is ilyen fogai voltak! Miért pont ő az anyám, apám, nagyanyám, nagyapám? Én tudjam? Mindenkinek a családba eléggé nemszép fogai voltak, de megcsináltatták! Bármilyen áron! Nem vagyunk olyanok akiknek valami drága lenne! Nem vagyunk azok a sóherek akiknek inkább rohadjon ki a foga minthogy elmenjenek, fogorvoshoz megnézetni betömetni neadj isten kihúzatni! Úgyhogy ennyit a sóherekről- és velem szemetekről! Köszi, aki úgymondd sajnál! De, legalább tanácsot ad!
2009. ápr. 14. 20:30
16/19 anonim 

válasza:

És mi van most a fogad helyével?
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed! Hát most az van vele h: már elég picire összehúzódott ahozz képest amilyen volt tehát olyasmi mint egy nagyobb karcolás, fájni fáj, de nem az a rettentő nyomó érzés! de a külső ínyfalam be van dagadva ahonnan kihúzta! Ez mitől lehet? (már megint bombázlak titeket kérdésekkel) :)
2009. ápr. 15. 08:47
18/19 A kérdező kommentje:
Még most is vérzik! :S De már nem non!
2009. ápr. 15. 09:50
19/19 anonim 

válasza:

Nem lenne már szabad neki vérzeni. Lehet el kellene menni újra a dokihoz, lehet be van gyulladva az egész helye, nem ártott volna néhány napig antibiotikumot szedned. Velem már foghúzás előtt 2 nappal elkezdte szedetni. Nekem ma 4 hete, hogy húzták, a fogam. Még mindig látványos a helye, még mindig nincs teljesen összehúzódva, és ha véletlenül durvább kaja megy oda, akkor még érzékeny. Óvatosan még mindig vigyázgatnom kell rá. Vigyázz rá te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!