Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van egy olyan fogam aminek a...

Van egy olyan fogam aminek a köríve az megvan csak benne van egy lyuk ami olyan mint egy "lék"... Hogy van ez a fogam?

Figyelt kérdés
Szijasztok! Van egy olyan fogam aminek a köríve az megvan csak benne van egy lyuk ami olyan mint egy "lék"... És ebbe a "lékbe" benne van az ínyem ésha piszkálom a foggammal az fáj! Nameg, ha mosom akkor vérzik meg mindenféle piros meg barnás "cucc" jön belőle azaz folyadék! Ezt ki fogják húzni olyan rossz éshát hogy mikor bírja kihúzni? Kb.: Egyéve van ez a "lék vs. ínyem" cuccli... :S
2009. ápr. 8. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
már egy éve??? azonnal menj fogorvoshoz!
2009. ápr. 8. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:

ünnep után menj el megnézetni dokival.

lehet kifogják húzni mert írtad h barnás folyadék is jön. az már genny vszínű.

2009. ápr. 8. 20:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát én voltam már és csak annyit mondott h 100% h ki lesz húzva mást nem! Én nem értem a fogorvost! Ti igen? Am köszi,mindent de telhetetlen vagyok még írjatok ha van kedvetek! Csütörtökön megyek megint fogorvoshoz!!!:S:(
2009. ápr. 8. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Az, hogy idáig fajultak a dolgok a fogaddal, csakis a te hibád, és nem pedig a fogorvosé. egy éve szemmel láthatóan tövig lyukas, de te nem törődtél vele, így hát most már a orvos sem nagyon tud vele a húzáson kívül mit kezdeni. esetleg keress fel egy másik (magán) fogorvost, aki hátha vállja a gyökérkezelést, mert azzal még lehetne esély megmenteni.

becsüld meg jobban a fogaidat, mert azok nem nőnek újra. egy fogpótlás pedig komoly összegeket emészt fel.

2009. ápr. 8. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
ha magánorvoshoz mész el akkor nem 100, hogy ki fogja húzni. nekem is az egyik fogam hihetetlen rossz állapotban volt, meg mertem volna esküdni, hogy kihúzza, de végül megmaradt:)
2009. ápr. 8. 21:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát tudom h az én hibám de, nálunk mindenkinek rosszabb foga volt, tehát nem tökéletes! Rendelenességem is van a fogamnál de nem akarom a felmenőimre fogni! :(:S De köszi a válaszokat! :)
2009. ápr. 9. 10:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Ki lett "végezve" a fogam tehát kihúzták még tnap! :(:S
2009. ápr. 10. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!