Mennyire fáj a tömés? Lehet egyszerre 4fogat tömni?
Figyelt kérdés
Szval láttam kb. két hete,hogy az alsó,két leghátsó fogam lukas.Ma volt szűrés a suliba és mondta a doktornő,hogy a 4lukas fogat be kell tömni és hogy jelentkezzük majd.Mellesleg aki a suliba csinálja a szűréseket,ő a fogorvosunk.Lehet,hogy betömi egyszerre a 4 legutolsó fogaimat?Mennyire fog fájni?Kb mennyi idő alatt végez egy foggal?
Köszi a válaszokat előre is!....mellesleg 14/L vagyok,ha ez számít!:)
2009. ápr. 8. 11:59
1/5 anonim válasza:
Képzeld nekem is úgyanez a 4 fogam volt lyukas. Elmentünk anyukám barátnőjének a férjéhez és mind a négy fogamat betömte kb 45 perc alatt.
De vigyázz kinél tömeted be, mert volt olyan fogam, amire teljsen elrontotta egy másik fogorvos a tömést.
Fájni nem fog csak zavaró lesz, h annyi ideig nyitva kell lennie a szádnak:)
2009. ápr. 8. 12:09
2/5 anonim válasza:
Hát, az hogy mennyire fáj és meddig tart, az a lyuktól függ első sorban. Nyilván a felszíni lyukat kevesebb idő betömni és nem is fájdalmas, ha viszont már az idegekig ki kell takarítani a lyukat, az nem valami kellemes... De ne aggódj, ki lehet bírni, sokkal kevésbé kellemetlen, mint egy napokon át sajgó fog. :)
2009. ápr. 8. 12:28
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
A fogorvost már régóta ismerjük,megbízható ügyes.Igaz nekem szerencsére most fog először tömni,eddig csak 1x fúrt:)
De anyaapa és tesóm is dícséri,hogy mennyire jól dolgozik:)
Köszi mégegszer!
2009. ápr. 8. 12:44
4/5 anonim válasza:
Az én dokim érzéstelenítés (injekció( nélkül tömte be a fogam, abszolút elviselhető volt. Nem fájt, csak kellemetlen volt.
2009. ápr. 8. 12:49
5/5 anonim válasza:
Ha kérsz injekciót, akkor lehet bármilyen mély a lyuk, semmit nem fogsz érezni. én soha nem fúratnám a fogam érzéstelenítő nélkül, az injekciótól parázom a legkevésbé. hogy betömi-e mind a négyet, ez attól függ, menyire mélyek a lyukak, azaz belefér-e a doki idejébe mind a négyet megcsinálni. mély lyukkal többet pepecsel. nekem múltkor a dokinőm egyetlen fogammal kb 45 percig bűvészkedett, mert nagyon sokat kellett rajta fúrnia. ja, és nem éreztem semmit, inkább csak volt bennem, hogy haladjunk már, mert éhes vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!