Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire fáj a tömés? Lehet...

Mennyire fáj a tömés? Lehet egyszerre 4fogat tömni?

Figyelt kérdés

Szval láttam kb. két hete,hogy az alsó,két leghátsó fogam lukas.Ma volt szűrés a suliba és mondta a doktornő,hogy a 4lukas fogat be kell tömni és hogy jelentkezzük majd.Mellesleg aki a suliba csinálja a szűréseket,ő a fogorvosunk.Lehet,hogy betömi egyszerre a 4 legutolsó fogaimat?Mennyire fog fájni?Kb mennyi idő alatt végez egy foggal?

Köszi a válaszokat előre is!....mellesleg 14/L vagyok,ha ez számít!:)

2009. ápr. 8. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld nekem is úgyanez a 4 fogam volt lyukas. Elmentünk anyukám barátnőjének a férjéhez és mind a négy fogamat betömte kb 45 perc alatt.

De vigyázz kinél tömeted be, mert volt olyan fogam, amire teljsen elrontotta egy másik fogorvos a tömést.

Fájni nem fog csak zavaró lesz, h annyi ideig nyitva kell lennie a szádnak:)

2009. ápr. 8. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Hát, az hogy mennyire fáj és meddig tart, az a lyuktól függ első sorban. Nyilván a felszíni lyukat kevesebb idő betömni és nem is fájdalmas, ha viszont már az idegekig ki kell takarítani a lyukat, az nem valami kellemes... De ne aggódj, ki lehet bírni, sokkal kevésbé kellemetlen, mint egy napokon át sajgó fog. :)
2009. ápr. 8. 12:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

A fogorvost már régóta ismerjük,megbízható ügyes.Igaz nekem szerencsére most fog először tömni,eddig csak 1x fúrt:)

De anyaapa és tesóm is dícséri,hogy mennyire jól dolgozik:)

Köszi mégegszer!

2009. ápr. 8. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én dokim érzéstelenítés (injekció( nélkül tömte be a fogam, abszolút elviselhető volt. Nem fájt, csak kellemetlen volt.
2009. ápr. 8. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha kérsz injekciót, akkor lehet bármilyen mély a lyuk, semmit nem fogsz érezni. én soha nem fúratnám a fogam érzéstelenítő nélkül, az injekciótól parázom a legkevésbé. hogy betömi-e mind a négyet, ez attól függ, menyire mélyek a lyukak, azaz belefér-e a doki idejébe mind a négyet megcsinálni. mély lyukkal többet pepecsel. nekem múltkor a dokinőm egyetlen fogammal kb 45 percig bűvészkedett, mert nagyon sokat kellett rajta fúrnia. ja, és nem éreztem semmit, inkább csak volt bennem, hogy haladjunk már, mert éhes vagyok.
2009. ápr. 8. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!