Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kell nekem fogszabályzó a...

Kell nekem fogszabályzó a mellékelt képek alapján?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2009. ápr. 3. 16:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szépek a fogaid, szerintem nem kell fogszabályzó
2009. ápr. 3. 16:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

elől a kis rés az természetes.

bár engem zavarna mivel közé menne az étel maradék.

ha zavaró számodra rakass fel fogszabit. (:

2009. ápr. 3. 16:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell. A harapásod fordított mint az enyém, így a felső fogaid az alsók elé csukódnak, de ez az állkapcsod miatt ilyen.

A fenti kis résre lehet, ha nagyon zavar , de szerintem rendben vagy. Nézd meg Madonna fogait neki is első réses és kit érdekel??

2009. ápr. 3. 17:05
 4/11 A kérdező kommentje:
és állandó vagy éjszakai kéne?
2009. ápr. 3. 17:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmi szükséged fogszabályzásra, szabályos a fogsorod, jó a harapásod, és a fogaid is különösen szépek.

a kis rés miatt fölösleges fogszabályzóra költened, én biztos nem tenném.

2009. ápr. 3. 17:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Hogy állandó-e vagy nem azt nem tudom, mert attól függ milyen igazodóak a fogaid és ezt a fogdoki tudja , mert ő látja az ínyfelületet, de szerintem éjszakai elég lenne, ha pl nem múltál el 16 éves, mert utána túl szilárd a fogtartás.
2009. ápr. 3. 17:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egy kicsi korrigációra szorulna a fogad, ha Te is így látod, megerősítelek benne. Pontos árat nem tudok, de úgy hallottam, hogy nem olcsó "mulatság".
2009. ápr. 3. 21:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Bár ilyen fogaim lennének...
2009. ápr. 3. 22:07
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem nem muszáj...de tuti fél éve alatt rendben lesz a fogad ha hordasz fogszabit,,,szerintem éjszakai fogszabályzot adják...kb-20-30 ezerben kerül..nekem is van fogszabim enyém állandó
2009. ápr. 3. 22:17
 10/11 anonim ***** válasza:
éjszakival rendbe fognak jönni szépen egyenletesre :) mivel nem kell húzni kb. 2 év alatt de minden este fel kell rakni. És azért 2 év hogy ne mozduljanak vissza
2009. ápr. 4. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!