1/11 anonim válasza:
szépek a fogaid, szerintem nem kell fogszabályzó
2/11 anonim válasza:
elől a kis rés az természetes.
bár engem zavarna mivel közé menne az étel maradék.
ha zavaró számodra rakass fel fogszabit. (:
3/11 anonim válasza:
Szerintem nem kell. A harapásod fordított mint az enyém, így a felső fogaid az alsók elé csukódnak, de ez az állkapcsod miatt ilyen.
A fenti kis résre lehet, ha nagyon zavar , de szerintem rendben vagy. Nézd meg Madonna fogait neki is első réses és kit érdekel??
4/11 A kérdező kommentje:
és állandó vagy éjszakai kéne?
2009. ápr. 3. 17:05
5/11 anonim válasza:
Semmi szükséged fogszabályzásra, szabályos a fogsorod, jó a harapásod, és a fogaid is különösen szépek.
a kis rés miatt fölösleges fogszabályzóra költened, én biztos nem tenném.
6/11 anonim válasza:
Hogy állandó-e vagy nem azt nem tudom, mert attól függ milyen igazodóak a fogaid és ezt a fogdoki tudja , mert ő látja az ínyfelületet, de szerintem éjszakai elég lenne, ha pl nem múltál el 16 éves, mert utána túl szilárd a fogtartás.
7/11 anonim válasza:
Szerintem csak egy kicsi korrigációra szorulna a fogad, ha Te is így látod, megerősítelek benne. Pontos árat nem tudok, de úgy hallottam, hogy nem olcsó "mulatság".
9/11 anonim válasza:
szerintem nem muszáj...de tuti fél éve alatt rendben lesz a fogad ha hordasz fogszabit,,,szerintem éjszakai fogszabályzot adják...kb-20-30 ezerben kerül..nekem is van fogszabim enyém állandó
10/11 anonim válasza:
éjszakival rendbe fognak jönni szépen egyenletesre :) mivel nem kell húzni kb. 2 év alatt de minden este fel kell rakni. És azért 2 év hogy ne mozduljanak vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!