Hány éves korig segít a fogszabályzó és mire képes?
El kell keserítselek, de kiskorban sokkal hatékonyabb, mint már 'fejlett' fogakkal.
Nekem volt alsós koromban éjszakai fogszabályzóm, a két első fogam állt kifelé, és szépen visszahúzta. Akkor persze nem örültem neki, de mégiscsak áldom a sorsot, hogy akkor ezt végigcsináltam (3-4 évig)!
Ugyan az alsó fogsorom picit még kusza, de azt akkor nem vettem észre, és most sem olyan szembetűnő, mintha az első kettő lenne csámpa.
nekem kettővel odébb húztak ki két fogam, a kiálló másik oldalán, sztem nálad is az a baj, hogy kevés a hely a szádban.. nekem ezt tizenvalahányévesen csinálták, de apum több, mint 40 volt, most volt asszem 3 éve, már csak éjszakaija van, szóval elkezdened biztos nem késő. és igen sokra képes, nekünk legalább 1 centit toltak, két fogat, meg ugye a többit is húzta.. nekem csak éjszkaival :O
mondjuk neked már elég drága lesz:S de sztem csináltasd meg, később hamarabb hullik ki, ha nem csinálják meg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!