Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Melyik pécsi fogorvost válasszam?

Melyik pécsi fogorvost válasszam?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt kitört a bal felső 2-es fogam. Alig maradt magából a fogból egy pici éles darabka, a töve megvan. Gyorsan elszaladtam a lányom fogorvosához, ő rendelt már csak. Azt mondta, hogy koronát kell rátenni.

Két fogorvost találtam a neten, aki szóba jöhetne, illetve korrektek az árai. Dr Vas Balázst és Dr Horváth Krisztinát.

Kit válasszak, vélemények?

Esetleg valaki más fogorvost Pécsen?

2011. júl. 10. 14:24
 1/4 t.n válasza:

szia! nekem is letört a fogamból egy kis darab pár hete, ugyan én azt hittem csak a tömés esett ki, de mint utóbb kiderült, nem is volt tömés abban a fogamban. A fogorvosomhoz mentem, dr. Gábor Zsuzsanna. Gyönyörűen megcsinálta a fogam. Én őt ajánlom. :)

Pécs,Hajnóczy út 23/a.

06-72-351-679

2011. júl. 10. 15:11
 2/4 t.n válasza:
ne haragudj, elírtam a telefon számot, 251, nem 351. :)
2011. júl. 10. 15:12
 3/4 anonim válasza:

Nekem kb. 1 éve volt hasonló esetem, mely a Pálinkás doktornőnek köszönhetően sikeresen megoldódott abszolút fájdalommentesen. Az ára korrekt volt, a minőség pedig csúcsszuper. Nekem a szinte teljesen letört fogamra csapos koronát csinált, mely még a mai napig tökéletes.

Elérhetősége: www.fogorvos-pecs.hu vagy www.fogorvoscenter.hu

2011. júl. 18. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Vas Balázst NE!!!! Hihetetlenül hanyag a munkájára, csak a pénz számít neki, garanciát nem vállal! Órákat kell nála várni és rettentő drága!

NEM AJÁNLOM SENKINEK DR VAS BÁLÁZST!!!!!!

2015. márc. 18. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!