Sok nyálam van . Lehetséges ezen változtatni?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok . elég hülyén hangzik,de nagyon sok nyálam van .( egyébként izzadékony is vagyok, de nemtudom mennyire függ össze a kettő... )ha lenyelem , 2 másodpercbe se telik és már termelödik a követezö adag ... rendesen iszom, lehet keveset is . nemtudom miért lehet, vagy természetes ? azthiszem emiatt sem merek közeledni egy fiuhoz sem, sosem csokoloztam még . szerintem külsö szemmel undoritonak tünik ...2011. júl. 3. 20:03
1/6 anonim válasza:
Igen lehet! Kiellene köpni. Nem pedig 16 évi a megnyúlott pofazacskódban tárolni!
3/6 anonim válasza:
Hát nem tudom mi lehet a probléma,nem hiszem hogy orvost igényelne a szitu, de nem lehet hogy csak te túlzod el egy picit?:)
4/6 A kérdező kommentje:
Nyilván nem tárolom télialvásra ..
2011. júl. 3. 20:17
5/6 A kérdező kommentje:
Én sem gondolnám, ezért kérdeztem meg elöbb itt.
Nemtudom... lehet igy van rendjén, nekem soknak tünik.
2011. júl. 3. 20:21
6/6 Afrikai Eszkimó válasza:
Szerintem csak te gondolod, hogy sok :) Mindenkinél jön az magától, hiába nyeli. Az lenne a baj, ha nem lenne.
Ez is olyan, mint a pislogás. Ha sokat figyeled, számolod, akkor akaratlanul is többet pislogsz.
Szóval csak nyugi, ne foglalkozz ezzel.
Ne szalaszd el az első csókot ilyen badarság miatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!