Fogszabályzó kellene, de anyum nem engedi. Hogy tudnám rávenni?
Figyelt kérdés
Mindenképp SZTK alapon szeretném csináltatni,de anyum hallani se akar róla. Pedig a fogdokim mondta,hogy kellene és egy éven belül szép fogaim lennének. Akármit mondtam anyának nem hatotta meg. Mivel ő hordja a nadrágot a családba jól megszívtam. Dolgoztam a nyáron lett egy kevéske pénzem és azt bele is adnám.Lehet,hogy bejelentkezem a szüleim tudta nélkül és elmegyek és akkor már csak kifizetik. Teljesen kétségebe vagyok esve.. Szép mosolyt akarok :/ És,ha valaki tudja,hogy kb mennyi idő míg az időpontot adják meg fel rakják, akkor legyen szíves megírni minden információt amit tud. Sürgős lenne. köszönöm a válaszokat, remélem sok válasz lesz.
17L
2011. júl. 3. 16:51
11/11 anonim válasza:
40 000 Ft-ból alsó, felső is kijön!Ne érdekeljen anyukád, ha ki tudod fizetni,akkor csináltasd meg, elég szégyen, hogy ki tudnátok fizetni,de anyukád "nem engedi"!Eléggé tájékozatlan lehet, világosítsd fel te!!!Az enyém szó nélkül kifizette, pedig nem vagyunk gazdagok!18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!